De personele reorganisatie die samenhangt met de vorming van de Nationale Politie komt steeds dichterbij voor politiecollega’s. De ACP ontvangt dan ook veel vragen over de aanpak en gevolgen van de reorganisatie. Wat staat collega’s de komende tijd te wachten en wat kunnen zij daarin van de ACP verwachten? Om politiecollega’s de komende dagen zo gericht mogelijk te informeren over de reorganisatie en de brief die de werkgever hierover heeft gestuurd aan politiemedewerkers, heeft de ACP zoals je ziet tijdelijk haar homepage aangepast.

Wil je naar de reguliere homepage van de website van de ACP? Klik dan op onderstaande oranje button.

Heb je naar aanleiding van de brief van de werkgever inhoudelijke vragen? Op www.reorganisatie-politie.nl vind je het antwoord op veelgestelde vragen en veel van de relevante documenten over de aanpak en gevolgen van de personele reorganisatie. Een centrale website, ontwikkeld door de werkgever, en mede tot stand gekomen door de COR en de vier landelijke politiebonden die de informatie op deze site hebben getoetst. Met als doel zorgvuldige en eenduidige communicatie. Klik op onderstaande button om direct door te gaan naar deze site. Uiteraard kun je als ACP-lid bij vragen of twijfels over de persoonlijke situatie ook contact opnemen met de ACP. We bieden je een luisterend oor, adviseren en staan je daar waar nodig bij.

Ga voor informatie over de dienstverlening van de ACP in het reorganisatietraject naar de reguliere ACP-homepage of klik op de illustratie hiernaast.