Politievakbond ACP is er voor jou

Zoek jij een plek waar je jezelf kan ontwikkelen, voorzien van juridische hulp en met een groot netwerk? Meld je dan aan als ACP-lid.

Met 25.000 leden breid jij je netwerk in één klap uit.

Onze opleiders staan klaar om je te begeleiden bij een van onze trainingen of workshops.

En bij de juristen van de ACP ligt de focus op het oplossen van de kwestie in plaats van te procederen.

Naast je persoonlijke ontwikkeling zijn wij er ook voor jou als het gaat om afspraken maken met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast staan wij 24/7 voor jou klaar om jouw (juridische) vragen te beantwoorden.

Word lid van de ACP

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €30 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

Als lid van Politievakbond ACP heb je bovendien toegang tot Politienetwerk. Hét digitale platform van en voor politiemensen.

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Dit zeggen leden over de ACP

Amber

AMBER

Student Politiekundige N5

'De ACP staat voorop als het gaat om het verzorgen van trainingen, creëren van loopbaankansen en het waarborgen van veiligheid. Aspecten die voor mij als student zeer belangrijk zijn om het beste uit mijn studententijd te halen!'

Karima

Karima

Student Hoofdagente

'Het amicale, het vrijblijvende, het aanbod, de garanties, de positieve recensies en de diversiteit in leden. Deze redenen en mijn gevoel erbij opgeteld, maakte dat ik m’n hart volgde en aansloot bij de ACP. Vragen? Stel ze en zij zoeken het voor je uit! Suggesties? Deel ze en ze denken met je mee! Twijfel ergens bij? Twijfel niet alleen, de ACP bevestigt of ontkracht alle twijfels! Kortom, in good en bad times... de ACP is er voor ons!'

Dethmer

Dethmer

Generalist GGP

'Sinds 2018 vervul ik de rol als individuele belangenbehartiger van de ACP. Als IBB’er staan de belangen van collega’s voorop en heb ik tevens oog voor de bedrijfsbelangen. Met scholing en bijscholing zorgt de ACP voor goede begeleiding. Daarnaast zijn de lijntjes met het juridisch team erg kort, wat kan bijdragen aan een snelle afhandeling. De ACP is voor mij dé vakbond, voor en door vakmensen.'

RobuustBlauw!

RobuustBlauw! gaat in op politieverhalen uit binnen- en buitenland. Om de week een nieuwe podcast met nieuwe gasten.

RobuustBlauw! de podcast nu te volgen via de ACP.

Kijk snel op onze vernieuwde Blog pagina!

LEES MEER

Trainingen & Workshops

De ACP biedt trainingen en workshops aan die aansluiten op de actualiteit en jouw dagelijkse praktijk als politiemedewerker. Verschillende, op maat gemaakte, cursussen en workshops die door ervaren en professionele trainers worden gegeven. Waar jij baat bij hebt, zoals werken aan je fit- en gezondheid, weerbaarheid of nieuwe ‘skills’ opdoen.

LEES MEER

 

Bekijk de nieuwe trainingen & workshops

Juridische hulp voor politiemensen

Heb je een probleem op het gebied van werk en inkomen? Denk aan een slechte beoordeling, een conflict over werktijden en verlofrechten of de dreiging van ontslag. Of misschien ben je ontevreden over je functiewaardering? Of heb je hulp nodig bij een verzoek tot functieonderhoud? Onze juristen staan voor je klaar!

LEES MEER

CAO Politie

De ACP probeert voortdurend de arbeidsvoorwaarden van haar leden te verbeteren. Denk aan beloning, werktijden, veiligheid, training, uitrusting, verlof en loopbaankansen. De ACP doet dit door afspraken te maken met de minister van Justitie en Veiligheid, de korpschef en met leidinggevenden op de werkvloer. Het hoogste niveau waarop de ACP met de werkgever overlegt, is het Centraal Georganiseerd Overleg Politie (CGOP).

LEES MEER

Veilig en gezond werken bij de politie

De veiligheid en gezondheid van politiemensen is voor de ACP één van de belangrijkste speerpunten. In de afgelopen jaren hebben we ons ingezet om het onderwerp Veilig en Gezond Werken (VGW) in Den Haag hoog op de eigen agenda te houden en om de korpsleiding en politiek te bewegen stevige maatregelen te treffen.

LEES MEER

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan