ACP shop

ACP Shop

Voordelig online shoppen voor ACP-leden

ACP-leden shoppen voordelig via: acpshop.nl

Als ACP-lid ben je gewend voordelig te kunnen shoppen via de webwinkel van de ACP. De ACP heeft de webwinkel sinds 2009 uitbesteed aan J&C Productions. De webshop biedt ACP-leden de mogelijkheden tegen een aantrekkelijk bedrag online te shoppen. De webwinkel blijft in ontwikkeling en sinds vorige week is er op acpshop.nl een nieuwe webshop gelanceerd.

Via acpshop.nl kunnen ACP-leden tegen een gereduceerd tarief artikelen bestellen. Eén van de voordelen van deze samenwerking is dat je online (via ideal) kunt betalen. Voor alle duidelijkheid de prijs die je ziet, is inclusief de korting die je als ACP-lid op het artikel ontvangt.

Om er zeker van te zijn dat jij ACP-lid bent, is het wel noodzakelijk om je (als je voor het eerst besteld) even aan te melden. Heb jij vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met J&C Productions. Zoals je zult zien als je de website bezoekt, biedt acpshop.nl een breed aanbod aan producten. Al deze producten zijn niet persé geschikt om te gebruiken tijdens het politiewerk.

We wensen je veel shopplezier. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan