ACP Cash for cops

Cash for Cops

Cash for Cops

 

Cash For Cops is een exclusieve webshop voor ACP-leden en biedt een uitgebreid assortiment met honderden producten tegen speciale tarieven. Van een moderne Full HD action camera, Flashlight, badgehouders, tot hoogwaardige operationele handschoenen en andere gadgets voor aan je koppel of riem. Is je koppel al vol genoeg? Geen probleem. Met een groot assortiment fashion accessoires, horloges en sieraden is er voor elk wat wils. Of kies bijvoorbeeld voor een originele Bobby antidiefstalrugzak.

Profiteer van het uitgebreide assortiment tegen exclusieve ledenprijzen door je als ACP-lid aan te melden via de website van Cash for Cops of door op onderstaande button te klikken.


Heb je bij het aanmelden als nieuw lid van de ACP voor de Cash for Cops cadeaubon gekozen? Dan wordt de €30,00 shoptegoed automatisch aan jouw account toegevoegd. Wanneer je voor een product onder de €30,00 kiest dan blijft het restant van jouw shoptegoed gewoon staan voor je volgende aankoop. Mocht je een product willen dat boven je huidige tegoed ligt is dit restantbedrag eenvoudig via iDEAL bij te betalen.

Nog geen lid? Sluit je aan bij ons netwerk en word lid van Politievakbond ACP!

Aspiranten

SLUIT JE AAN BIJ DE ACP

Zoek jij een plek waar je jezelf kan ontwikkelen, voorzien van juridische hulp en met een groot netwerk? Meld je dan aan als ACP-lid.

De ACP is dé politievakbond die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Dit doen wij door jou te helpen bij juridische problemen op je werk. Door opleidingen en workshops aan te bieden. Met de werkgever te onderhandelen over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Maar ook door 24/7 voor jou klaar te staan voor vragen.

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €30 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN