ACP Cash for cops

Cash for Cops

Cash for Cops

 

Cash For Cops is een exclusieve webshop voor ACP-leden en biedt een uitgebreid assortiment met honderden producten tegen speciale tarieven. Van een moderne Full HD action camera, Flashlight, badgehouders, tot hoogwaardige operationele handschoenen en andere gadgets voor aan je koppel of riem. Is je koppel al vol genoeg? Geen probleem. Met een groot assortiment fashion accessoires, horloges en sieraden is er voor elk wat wils. Of kies bijvoorbeeld voor een originele Bobby antidiefstalrugzak.

Profiteer van het uitgebreide assortiment tegen exclusieve ledenprijzen door je als ACP-lid aan te melden via de website van Cash for Cops of door op onderstaande button te klikken.


Heb je bij het aanmelden als nieuw lid van de ACP voor de Cash for Cops cadeaubon gekozen? Dan wordt de €25,00 shoptegoed automatisch aan jouw account toegevoegd. Wanneer je voor een product onder de €25,00 kiest dan blijft het restant van jouw shoptegoed gewoon staan voor je volgende aankoop. Mocht je een product willen dat boven je huidige tegoed ligt is dit restantbedrag eenvoudig via iDEAL bij te betalen.

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen zoals het Cash for Cops programma. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

ACP Cash for cops
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN