NTI Opleidingen

Korting NTI-opleiding

ACP-leden ontvangen 15% korting op opleidingen van NTI

Als ACP-lid studeer je bij NTI waar en wanneer het jou uitkomt én altijd met een flinke korting. Door de samenwerking tussen de ACP en NTI Zakelijk ontvangen ACP-leden een korting van 15 %* op NTI-opleidingen. NTI Zakelijk biedt een breed aanbod van cursussen en opleidingen (mbo en hbo). Van verschillende master- en hbo-opleidingen tot cursussen die je misschien altijd al eens hebt willen volgen.

Het aanbod van NTI is breed. Met flexibel studeren van het NTI studeer je op een manier die bij jou past en is het mogelijk om zelfstandig een erkende opleiding te volgen naast jouw drukke baan. NTI Zakelijk combineert de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning. Ze bieden ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot masteropleiding.

NTI Zakelijk richt zich op medewerkers van bedrijven en instellingen die een opleiding naast hun werk willen volgen. De opleidingen van NTI worden aangeboden volgens het flexibele ‘blended learning’-concept: online als dat kan en klassikaal als dat nodig is. Zo zijn de opleidingen van NTI goed te volgen, naast een baan, hobby’s en een gezin.

LEDENVOORDEEL

Leden krijgen 15% korting op cursussen en mbo/hbo-opleidingen van NTI Zakelijk. Als op de website al een actiekorting loopt, ontvangen leden 5% extra korting bovenop de lopende actiekorting. De kortingen gelden als je de opleidingskosten in een keer betaalt. Op Mijn ACP vind je een volledig overzicht van de beschikbare opleidingen en cursussen.

Aanmelden?

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen zoals de korting op opleidingen bij het NTI. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

ACP Opleidingen workshops
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan