Scholing

Scholing

ACP Academy

De ACP biedt scholing en trainingen aan die aansluiten op de actualiteit en jouw dagelijkse praktijk als politiemedewerker. Verschillende, op maat gemaakte, cursussen en workshops die door ervaren en professionele trainers worden gegeven. Waar jij baat bij hebt, zoals werken aan je fit- en gezondheid, weerbaarheid of nieuwe ‘skills’ opdoen.

Corona en scholingsprogramma

voor de maand oktober alle trainingen en de retraite geannuleerd ivm de aangescherpte maatregelen. Deelnemers hebben hier bericht over gehad, Heb je vragen neem dan contact op met scholing@acp.nl

Scholingsaanbod 2020

 

Training Storytelling

Vrijdag 09-10-2020 Geannuleerd ivm aangescherpte coronamaatregelen
Tijdstip: 9:30 uur – 16.00 uur
Locatie: ACP Leusden

Zo zet je jezelf, je briljante idee of project doeltreffend in de schijnwerpers! Personal storytelling is niet meer weg te denken. De noodzaak van het kunnen vertellen van een goed verhaal wordt steeds belangrijker om jezelf te onderscheiden. Wat is precies een goed verhaal? Welke ingrediënten moet je toevoegen om te zorgen dat luisteraars aan je lippen hangen en wat kun je beter achterwege laten? In deze workshop wordt theorie afgewisseld met aansprekende voorbeelden en ga je vooral veel doen. Duiken is niet mogelijk, je staat vol in de spotlights! Durf jij het aan om jouw persoonlijke manier van presenteren te perfectioneren?

Kosten
Eigen bijdrage : € 25,-
Bijdrage niet-leden: € 199,-

Schrijf je in

 

Retraite; Tot jezelf komen op een mooie locatie in de Belgische Ardennen VOL

26-10-2020 – 28-10-2020 Geannuleerd ivm aangescherpte coronamaatregelen
Aanvang: 15:30 uur

Locatie
B&B Bo Temps
Grandrue 15
6960 Grandmenil
Manhay, België

Hoe lastig is het soms om jezelf de luxe te gunnen om er even tussenuit te kunnen gaan en de tijd te nemen waarin je kunt nadenken over vraagstukken waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, over je werk of privé. De ACP biedt je daarom deze unieke mogelijkheid aan: drie dagen echt even helemaal ertussenuit om aan de hand van het aangeboden programma onder begeleiding van een psychologe, te ontstressen en je in alle rust te kunnen bezinnen. En dat ook nog op een prachtige, sfeervolle locatie in de Belgische Ardennen!

Kosten
Voor leden is de eigen bijdrage € 150,-
Voor niet-leden is de eigen bijdrage: € 495,-
Voor Kaderleden (vrijwillige medewerkers van de ACP) is de retraite gratis

Deze retraite is vol, je kunt je hier niet meer voor aanmelden

 

Communicatietraining

Vrijdag 20-11-2020
Tijdstip: 09:30 uur – 16.00 uur
Locatie: ACP Leusden

‘Zo sta je nog steviger in je schoenen als belangenbehartiger!’ Jouw rol als belangenbehartiger binnen de politie is een heel bijzondere. Je bent als het ware ‘Zwitserland’ in een organisatie die drijft op hiërarchie en met een (veelal) subjectief kader van wat goed en fout is. De eerste indruk van jou als belangenbehartiger is dus allesbepalend voor het effect wat je beoogt. In deze training leer je nóg beter te luisteren, ben je jezelf meer bewust van jouw eigen oordeelsvorming, ontdek je hoe je gedrag kunt beïnvloeden en hoe je jouw persoonlijke manier van presenteren kunt perfectioneren.

Kosten:
Kosteloos; speciaal voor kaderleden

Schrijf je in

Vragen over scholing?

Vragen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! Mail naar scholing@acp.nl of bel 033 - 495 28 88.

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN