Scholing

Scholing

ACP Academy

Op dinsdag 13 oktober jl zijn er door het kabinet, naast bestaande maatregelen, nog eens strengere maatregelen aangekondigd rondom COVID-19 om de verspreiding van het virus terug te dringen.

De bestaande maatregelen zijn onder andere:

  • Dat thuiswerken de norm is, tenzij dat echt niet anders kan;
  • Het advies het aantal reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken;

En vanaf 14 oktober dan nog eens strengere maatregelen in de vorm van een gedeeltelijke lockdown wat met name is gericht op het zoveel mogelijk beperken van reisbewegingen en contactmomenten. En we hebben kunnen horen dat deze maatregelen voorlopig nog gehandhaafd zullen blijven.

Als ACP willen wij uiteraard ook bijdragen aan het terug dringen van het aantal besmettingen. Daarom hebben we gemeend om alle scholings- trainingsactiviteiten voor 2020 te annuleren aangezien alle trainingen waren gericht op het fysiek bij elkaar komen. Het annuleren van deze trainingen vinden we uiteraard heel jammer. Echter gezondheid van een ieder gaat boven alles, wat maakt dat wij als ACP de aangescherpte maatregelen dan ook goed willen volgen.

In 2021 gaan we zeer zeker weer nieuwe scholings- en trainingsactiviteiten aanbieden. Houdt hiervoor vooral onze site en alle berichtgevingen goed in de gaten.

Heb je vragen of wil je meer weten dan kan dat via de mail naar e.pathuis@acp.nl of je kunt bellen met het algemene nummer van de ACP 033-495 28 88 en vragen naar Elly Pathuis.

Voor nu, hou het gezond met elkaar!

Scholingsaanbod 2020

 

Training Storytelling

Vrijdag 09-10-2020 Geannuleerd ivm aangescherpte coronamaatregelen
Tijdstip: 9:30 uur – 16.00 uur
Locatie: ACP Leusden

Zo zet je jezelf, je briljante idee of project doeltreffend in de schijnwerpers! Personal storytelling is niet meer weg te denken. De noodzaak van het kunnen vertellen van een goed verhaal wordt steeds belangrijker om jezelf te onderscheiden. Wat is precies een goed verhaal? Welke ingrediënten moet je toevoegen om te zorgen dat luisteraars aan je lippen hangen en wat kun je beter achterwege laten? In deze workshop wordt theorie afgewisseld met aansprekende voorbeelden en ga je vooral veel doen. Duiken is niet mogelijk, je staat vol in de spotlights! Durf jij het aan om jouw persoonlijke manier van presenteren te perfectioneren?

Kosten
Eigen bijdrage : € 25,-
Bijdrage niet-leden: € 199,-

 

 

Retraite; Tot jezelf komen op een mooie locatie in de Belgische Ardennen VOL

26-10-2020 – 28-10-2020 Geannuleerd ivm aangescherpte coronamaatregelen
Aanvang: 15:30 uur

Locatie
B&B Bo Temps
Grandrue 15
6960 Grandmenil
Manhay, België

Hoe lastig is het soms om jezelf de luxe te gunnen om er even tussenuit te kunnen gaan en de tijd te nemen waarin je kunt nadenken over vraagstukken waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, over je werk of privé. De ACP biedt je daarom deze unieke mogelijkheid aan: drie dagen echt even helemaal ertussenuit om aan de hand van het aangeboden programma onder begeleiding van een psychologe, te ontstressen en je in alle rust te kunnen bezinnen. En dat ook nog op een prachtige, sfeervolle locatie in de Belgische Ardennen!

Kosten
Voor leden is de eigen bijdrage € 150,-
Voor niet-leden is de eigen bijdrage: € 495,-
Voor Kaderleden (vrijwillige medewerkers van de ACP) is de retraite gratis

Deze retraite is vol, je kunt je hier niet meer voor aanmelden

 

Communicatietraining

Vrijdag 20-11-2020 Geannuleerd ivm aangescherpte coronamaatregelen
Tijdstip: 09:30 uur – 16.00 uur
Locatie: ACP Leusden

‘Zo sta je nog steviger in je schoenen als belangenbehartiger!’ Jouw rol als belangenbehartiger binnen de politie is een heel bijzondere. Je bent als het ware ‘Zwitserland’ in een organisatie die drijft op hiërarchie en met een (veelal) subjectief kader van wat goed en fout is. De eerste indruk van jou als belangenbehartiger is dus allesbepalend voor het effect wat je beoogt. In deze training leer je nóg beter te luisteren, ben je jezelf meer bewust van jouw eigen oordeelsvorming, ontdek je hoe je gedrag kunt beïnvloeden en hoe je jouw persoonlijke manier van presenteren kunt perfectioneren.

Kosten:
Kosteloos; speciaal voor kaderleden

 

Vragen over scholing?

Vragen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! Mail naar scholing@acp.nl of bel 033 - 495 28 88.

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN