Scholing

Scholing

ACP Academy

Door COVID-19 hebben we helaas in 2020 bijna al onze scholings- trainingsactiviteiten moeten annuleren.

En nog steeds hebben we te maken met allerlei maatregelen rondom COVID-19. Toch hebben we gekeken naar wat we wel kunnen doen en wat we wel kunnen aanbieden uiteraard met inachtneming van alle maatregelen.  Ook met de verwachting dat het elkaar online ontmoeten deels blijvend zal zijn hebben wij gekeken naar het aanbieden van online scholings- trainingsactiviteiten. Dit naast het aanbieden van fysieke scholings- trainingsactiviteiten.

Heb je naar aanleiding van ons scholingsaanbod vragen, opmerkingen of wil je meer weten dan mag je mij mailen op e.pathuis@acp.nl en dan neem ik contact met je op!

Scholingsaanbod 2021

 

Live online training “Ik maak het verschil, dus ik begin bij mezelf”

Duur: 2x 3 uur live online
Datum: Vrijdag 28 mei & vrijdag 18 juni
Tijdstip: beide data van 9.00 uur – 12.00 uur

Trainster: Heidi Nagelhout

Als politieprofessional in de frontlijn van de samenleving ben je ontzettend goed in het zorgen voor de ander, altijd een stap vooruit waar de rest een stap achteruit doet. Er altijd zijn voor de ander en zeker ook voor collega’s, dat is een tweede natuur.

Een supermooie en belangrijke kwaliteit. Maar nog belangrijker is dat je ook aan jezelf denkt, echt voor jezelf zorgen, want dat is nou net waar je niet zo goed in bent. Jezelf op de eerste plek zetten voelt onnatuurlijk, dat DIENEN zit heel diep. Dat is prachtig en ontzettend waardevol, maar ook dé valkuil als het gaat om zelfzorg en identiteitsbehoud.

Wie ben jij, wat wil jij, wat heb jij nodig? Wat is jouw unieke identiteit?

Hoe wil en ga jij het verschil maken?

Tijdens deze training leer je;

  1. Hoe je als (politie)mens beter voor jezelf kunt zorgen, zodat je nog beter het verschil kunt maken voor de ander en daar vooral veel plezier, waardering en voldoening uithaalt.
  2. Hoe je de regie neemt over het creëren van jouw privé/werkgeluk, door jouw persoonlijke hulpvraag/behoefte te herkennen en te benoemen, zodat je de juiste stappen en support kunt organiseren en jouw gewenste verandering gaat realiseren.

Het resultaat is een concreet en persoonlijk stappenplan (inclusief borging) om de gewenste verandering daadwerkelijk te realiseren.

Kosten

Eigen bijdrage : 25 euro.

Opgave:

Je kunt je voor deze training uiterlijk 7 mei 2021 opgeven via scholing@acp.nl

Binnenkort hier meer over nieuwe fysieke scholings- trainingsactiviteiten voor 2021. Houdt hiervoor vooral ons site en alle berichtgevingen goed in de gaten.

 

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan