ACP Retraite

Retraite

Retraite

Retraite in de Belgische Ardennen

Wanneer:
Van 14-11-2022 t/m 16-11-2022 (3-daagse)

Aanvangstijd dag 1: 15.30 uur

Locatie:
B&B Bo Temps
Grandrue 15
6960 Grandmenil
Manhay, België

Hoe lastig is het soms om echt even de tijd voor jezelf te nemen, zodat je kunt nadenken over vraagstukken waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt. Of dat nu in je (politie)werk of je privéleven is.

De ACP biedt je daarom de volgende unieke mogelijkheid aan:
Drie dagen ontstressen, even op adem komen en je bezinnen (in een groep van maximaal 8 personen), onder begeleiding van psychologe Eveline Konings. En dat op een prachtige en sfeervolle locatie in de Belgische Ardennen. Uiteraard is er tijdens deze retraite voldoende tijd voor individuele gesprekken met Eveline. In korte tijd kom je helemaal tot rust, leer je beter naar jezelf te luisteren, krijg je inzicht in welke keuzes bij je passen en kun jij je beter wapenen tegen stress. Wees er op tijd bij, want er is beperkt plek.

Verzorgd door
De retraite wordt gegeven door Eveline Konings. Eveline is psycholoog en 14 jaar geleden met man en kinderen naar de Belgische Ardennen geëmigreerd, waar ze naast haar praktijk een herberg runt. Zij is geregistreerd TRE®-provider en IEMT-practitioner (vergelijkbaar met EMDR) en verzorgt al jaren voor de ACP de retraites en andere trainingen op het gebied van mentale gezondheid en stressreductie. De rust en de ongerepte natuur van de Ardennen vormen de ideale achtergrond voor het werken aan (inzicht in) jezelf, het loslaten van spanningen en ontstressen in drukke tijden.

Kosten 3-DAAGSE RETRAITE

Van 14-11-2022 t/m 16-11-2022 (3-daagse)

Voor leden: eigen bijdrage is 195,- euro
Voor niet-leden: eigen bijdrage is 495,- euro
Voor kaderleden (vrijwillige medewerkers ACP): eigen bijdrage is 97,50 euro

  • Inclusief overnachtingen, maaltijden, koffie/thee en water.
  • Je deelt in principe een kamer met een ander binnen de groep van 8 personen. Wil je liever een 1-persoonskamer, dan geldt een toeslag van 75,- euro. Deze kamers zijn er beperkt.
  • Reiskosten zijn voor jezelf.

AANMELDEN

Wil jij deelnemen aan deze retraite? Mail dan naar scholing@acp.nl en vermeld daarbij de retraite die jij wil reserveren met je contactgegevens.

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN