ACP Retraite

Retraite

Retraite

Retraite in de Belgische Ardennen

Wanneer:
Van 15-11-2021 t/m 17-11-2021 (3-daagse)

Aanvangstijd dag 1: 15.30 uur

Locatie:
B&B Bo Temps
Grandrue 15
6960 Grandmenil
Manhay, België

Hoe lastig is het soms om jezelf de luxe te gunnen om er even tussenuit te gaan. Om echt even de tijd voor jezelf te nemen, zodat je kunt nadenken over vraagstukken waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt, in het (politie)werk of je privéleven. De ACP biedt je de volgende unieke mogelijkheid aan: drie of vier dagen ontstressen, even op adem komen en je bezinnen (in een kleine groep), onder begeleiding van psychologe Eveline Konings. En dat op een prachtige en sfeervolle locatie in de Belgische Ardennen. Ook voor goede gesprekken bij de open haard is tijd op de koudere dagen in het najaar. Er kunnen zich maximaal 8 deelnemers inschrijven per retraite. Wees er op tijd bij, want er is beperkt plek.

Heb jij al eens deelgenomen aan de retraite in de Belgische Ardennen en heb jij daar weer behoefte aan, meld je dan niet aan voor deze retraites maar neem contact op met Elly Pathuis via e.pathuis@acp.nl.

Kosten

3-daagse retraite

  • Van 15-11-2021 t/m 17-11-2021 (3-daagse)

Voor ACP-leden: eigen bijdrage is 195,- euro
Voor niet-leden: eigen bijdrage is 495,- euro
Voor kaderleden (vrijwillige medewerkers ACP): eigen bijdrage is 97,50 euro

Toeslag 1 persoonskamer is 75,- euro
Inclusief overnachtingen, maaltijden, koffie/thee en water
Reiskosten zijn voor jezelf

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan een van de retraites? Mail dan naar scholing@acp.nl en vermeld daarbij welke retraite (gewenste datum) jij wil reserveren met je contactgegevens.

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN