United Consumers Telefonie

Telefonie

Stap over of verleng je mobiele abonnement en ontvang €15,00 extra korting.

Verloopt je mobiel abonnement binnenkort? Via UnitedConsumers ontvang je iedere maand korting op mobiele abonnementen van de grote providers zoals KPN, Vodafone, Odido en Ben. Of je nu kiest voor een Sim Only of abonnement met toestel, er is altijd een abonnement dat bij jou past!

Exclusieve ACP-korting

Bovenop de standaard korting ontvang je als ACP-lid nog eens € 15,00 extra korting bij het afsluiten van een mobiel abonnement via UnitedConsumers.

Wanneer jij een abonnement afsluit via UnitedConsumers, investeren zij € 10,00 ten behoeve van de missie persoonlijke en gezamenlijke belangenbehartiging van ACP. Zo zorgt ACP ervoor dat je veilig, gezond en met plezier jouw werk kan doen.

De voordelen van UnitedConsumers:

  • Deskundige klantenservice
  • Exclusief voor ACP-leden: € 15,00 extra korting
  • Kortingsgarantie: iedere maand korting op jouw bundel
  • Direct een helder overzicht van de korting en totale prijs
  • Breed assortiment met altijd een passend abonnement voor jou
United Consumers Telefonie

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen zoals de korting op telefonie. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

United Consumers Telefonie
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan