United consumers energie

UnitedConsumers Energie

Sluit uw 1 jaar vaste energiecontract af bij UnitedConsumers en ontvang € 75,00 éxtra korting

100% Nederlandse groene stroom afsluiten én besparen op je energierekening? Bij energieleverancier UnitedConsumers profiteer je van scherpe tarieven onder het prijsplafond en een loyaliteitskorting van € 125,00 bij een 1 jaar vast energiecontract. De service van UnitedConsumers Energie wordt beoordeeld met een 9,1.
Uitstekende service!

Exclusieve ACP korting

Als lid van ACP profiteer je van een extra korting bovenop de scherpe tarieven en loyaliteitskorting van UnitedConsumers. Je ontvangt namelijk € 75,00 extra ACP-korting bij het afsluiten van een 1 jaar vast energiecontract. Sluit je alleen stroom óf gas af? Dan ontvang je €37,50 ACP-korting. De korting wordt niet verrekend met jou maandbedrag maar ontvang je binnen 3 maanden in jouw persoonlijke bespaartegoed bij UnitedConsumers. 

Wanneer je een energiecontract afsluit bij UnitedConsumers, investeren zij € 25,00 in de missie persoonlijke en gezamenlijke belangenbehartiging van ACP. Zo zorgt ACP ervoor dat je veilig, gezond en met plezier jouw werk kan doen. 

Voordelen van UnitedConsumers

    • € 125,00 loyaliteitsbonus
    • 100% Nederlandse groene stroom
    • Service beoordeeld met een 9,1
    • Exclusief voor ACP-leden: € 75,00 extra korting

 

United consumers energie

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen zoals de korting op energie. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

United consumers energie
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan