BonGo

BonGoSolar

Bespaar nu op je eigen energierekening en steun jouw politievakbond!

Het zal je niet zijn ontgaan; de energieprijzen zijn hoger dan ooit! Voor veel huishoudens betekent dit een grote financiële last. 

Profiteer daarom nu van de aantrekkelijke samenwerking van ACP met BonGo Solar waarbij je als ACP lid direct korting ontvangt. Bovendien zorg je voor extra inkomsten voor ACP waarmee jouw vakbond je belangen extra goed kan behartigen. 

Naast de besparing op je energierekening, geniet je als huiseigenaar met zonnepanelen van nog meer voordelen! Door zelf energie op te wekken ben je minder afhankelijk van de energiemarkt. Dat is een groot voordeel nu de energieprijzen blijven stijgen. Tevens verhoog je met een installatie ook het energielabel van je woning. Je woning wordt direct meer waard en heeft bij verkoop een gunstiger energielabel.

Zonne-energie is daarmee aantrekkelijker dan ooit! 

Je voordeel kan al snel oplopen tot € 1.000,- per jaar en heb je je installatie al binnen 5 jaar terugverdiend.* 

In samenwerking met BonGo Solar krijg je als lid van ACP  bij BonGo Solar de mogelijkheid om een zonnestroominstallatie met extra korting aan te schaffen. Afhankelijk van de grootte van de installatie kan de korting oplopen tot enkele honderden euro’s. Bovendien doneert BonGo Solar voor ieder afgenomen zonnepaneel 10,- naar Politievakbond ACP. Met dit bedrag zet de vakbond zich in jouw belangen!

Dubbel voordeel dus! Voordelig voor je portemonnee en ACP wordt, zonder dat het jou iets kost, extra gesteund. 

Ben je benieuwd wat jij met een zonnestroominstallatie gaat besparen op je energierekening? Doe dan nu de gratis dakscan!
Scan de QR-code of ga naar www.bongosolar.nl/acp/

QR Bongosolar

*Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak en de hoogte van de energietarieven bepalen jouw besparing op je energierekening.

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan