ACP | Politievakbond ACP

dinsdag 18 september 2007 – 10.35 uur

Ik ga straks tussen de bedrijven door even kijken naar de Troonrede. Even kijken naar de koningin en haar “robe” en vooral naar haar hoed. Vooral kijken dus. Want met alle respect voor onze Majesteit; ik verwacht eerlijk gezegd na alle berichten van de afgelopen dagen niet veel nieuws te horen. Ik hoop het natuurlijk wel. Ik hoop dat de politiesector er veel geld bij krijgt de komende jaren. Ik hoop dat voor al die mensen die daar iedere dag hun stinkende best doen. Ik hoop dat ook voor Nederland. Nederland verdient een gemotiveerd en goed beloond politiekorps. Ik hoop dat blijkt dat het Kabinet beseft dat je voor veiligheid niet voor een dubbeltje op de eerste rang kunt zitten. IJdele hoop? Of kan ik straks zeggen “Petje af, kabinet?”
We zullen het zien en horen. Ik meld mij later weer.

Terug naar overzicht

De ACP biedt leden juridische hulp zodat je bij problemen over werk en inkomen verzekerd bent van rechtshulp. Je kunt ook gebruikmaken van de uitgebreide dienstverlening en diverse ledenvoordelen


Ook reageren?

Log hieronder in met je e-mailadres of lidnummer en je wachtwoord. (Hulp bij inloggen)

  • Houd rekening met je voorbeeldfunctie: ook burgers lezen jouw reactie.
  • Behandel iedereen met respect.
  • Kwetsende of aanstootgevende reacties worden verwijderd.
  • Heb je vragen? Mail ons.

 

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale gebruikerservaring aan te bieden. We maken gebruik van analytisch cookies om de website en dienstverlening te kunnen verbeteren en cookies van externe partijen. Lees voor meer informatie onze  privacy statement . Klik op de accepteer button om de cookies te accepteren.