ACP EVENT 2024 / STERK IN DIENST

 

Op woensdag 27 november houdt de ACP een Event voor leden tot 55 jaar. Op deze dag willen we met elkaar in verbinding staan door middel van boeiende sprekers en informatieve activiteiten. Ook kun je al je vragen stellen over jouw politiewerk en erachter komen wat vakbondswerk nou precies inhoudt. Schrijf je in! 

Ray Klaassens

Ray Klaassens

Stap in de wereld van Ray Klaassens, de gerenommeerde hoofdinstructeur van het TV Programma ‘Kamp van Koningsbrugge’. Zijn directe en eerlijke stijl kenmerkt ook zijn inspirerende keynotes en sessies over leiderschap, commitment en eigenaarschap. Met zijn unieke ervaring als leider binnen de Special Forces, confronteert en inspireert Ray, waarbij zijn gevleugelde uitspraken als "je bent wat je doet" en "karakter is wat overblijft als niemand kijkt" diepgang krijgen door zijn eigen menselijke ervaringen. Zijn prikkelende aanpak zet toehoorders op het puntje van hun stoel en nodigt deelnemers uit tot eerlijke gesprekken met zichzelf en elkaar.

Frans Luijten

Frans Luijten

Frans Luijten is een bekendheid onder jongeren onder de naam @politie_frans, en dat heeft alles te maken met TikTok. Op dit moment heeft hij ruim 215 k volgers op dit platform. Vanwege zijn bekendheid weet hij hoe jongere doelgroep moet aanspreken. Hij gaat met ze in gesprek en brengt hen in contact met de politie. Hoe hij dat doet? Daar kom je achter tijdens het ACP-EVENT.

(Juridische) hulp

Rellen Frankrijk

Als vakbond begrijpen we dat de uitdagingen waarmee politieprofessionals worden geconfronteerd vaak complex en gevarieerd zijn. Onze toegewijde collega's staan deze dag klaar om ondersteuning te bieden en inzicht te verschaffen in de (juridische) aspecten die van invloed kunnen zijn op jouw werk en welzijn.

 

OGEN EN OREN

Vakbondsadviseur Ramon ACP

Hoofdbestuurder Ramon Meijerink is natuurlijk aanwezig om jullie bij te praten en te informeren over de actualiteiten, het belang van de vakbond en dan vooral het belang van samenwerken. Jullie - de politieprofessionals - zijn onze ogen en oren op de werkvloer, samen kunnen we zaken veranderen, aanpassen en verbeteren. Op deze manier maken we het politiewerk nog leuker, veiliger en duurzamer.

VIK

De collega’s van Veiligheid, Integriteit en Klachten (VIK) leggen tijdens een interactief seminar uit hoe VIK werkt en wanneer er sprake is van plichtsverzuim.

 

 

 

Jij komt toch ook?!

We zouden het super vinden om je 27 november te zien in:

Theater de Speeldoos in Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn

Parkeren is gratis.

Tijdstip: 11.00 uur tot 15.00 uur.

Schrijf je snel in via deze link. Want vol is helaas vol.

Let op dit event is voor politiemedewerkers tot 55 jaar. Ben je ouder dan 55? Niet getreurd, ook voor jou organiseren we snel weer een mooie dag!