ACP | Politievakbond ACP

Het is vrijdagavond

Ik kan het niet inschatten: het kan snel gebeurd zijn, het kan ook lang duren. Misschien wel tot middernacht.  Wat ik wel weet is dat we – net als we tot nu toe steeds hebben gedaan – onze rug recht houden. Ik ga mijn uiterste best doen. Want het gaat om uw CAO. Daarom bent u vakbondslid; om samen te gaan voor goede arbeidsvoorwaarden.
Hoe laat het ook wordt, we zullen u zo snel mogelijk informeren. Ik weet wel dat het mediacircus in Den Haag weer wordt opgetuigd. Of wij het sneller brengen dan zij, durf ik u niet te beloven. Maar ik zie het niet als een wedstrijdje wie er het snelst bij is, ik wil dat u juist geinformeerd wordt. Daarom vraag ik u vooral te reageren op berichten die wij zelf naar buiten brengen, en niet wat u via een nieuwssite oppikt. Het is in dit proces al meermalen bewezen dat die eerste nieuwsberichten niet altijd op de correcte feiten gebaseerd zijn… 
Mocht het overleg niet tot het gewenste resultaat leiden, dan weet u het: wij hebben gisteren onder voorbehoud aanzeggingen verstuurd over acties bij evenementen en voor het coulancebeleid. Als het moet, zijn wij er klaar voor.
18.14 uur
Live uit Den Haag. Tijdens de schorsingen volg ik het nieuws. Ik wil nog maar eens benadrukken wat ik vanmorgen al schreef: de berichtgeving in de media is niet juist. Tot het moment dat wij weten wat we hebben en we dat naar buiten brengen, is er niets.
Vanaf deze plek willen Wiep en ik u bedanken voor de steun. De berichten, mails en sms-jes die we ontvangen zijn talloos. We gaan en staan hier serieus samen voor.
19.15 uur
Collega’s, de mogelijkheid om te reageren op mijn weblog is tijdelijk uit de lucht. Dat komt door het grote aantal reacties waarvan wij het taalgebruik niet aanvaardbaar vinden.Op het forum kunnen ACP-leden die zich daarvoor eerder hadden aangemeld, verder praten.

Terug naar overzicht

De ACP biedt leden juridische hulp zodat je bij problemen over werk en inkomen verzekerd bent van rechtshulp. Je kunt ook gebruikmaken van de uitgebreide dienstverlening en diverse ledenvoordelen


Ook reageren?

Log hieronder in met je e-mailadres of lidnummer en je wachtwoord. (Hulp bij inloggen)

  • Houd rekening met je voorbeeldfunctie: ook burgers lezen jouw reactie.
  • Behandel iedereen met respect.
  • Kwetsende of aanstootgevende reacties worden verwijderd.
  • Heb je vragen? Mail ons.

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale gebruikerservaring aan te bieden. We maken gebruik van analytisch cookies om de website en dienstverlening te kunnen verbeteren en cookies van externe partijen. Lees voor meer informatie onze  privacy statement . Klik op de accepteer button om de cookies te accepteren.