ACP162_wervingsbanner_03

Word lid. Samen ACP.

De politievakbond die ertoe doet: Op je werk, in Den Haag én in de rechtbank.

Bond voor Politiemensen

Meld je aan als lid bij Politievakbond ACP en ontvang draadloze bluetooth oortjes (of bol.com cadeaubon t.w.v. €30,00) én in 2020 GRATIS lidmaatschap van de IPA*. Ben je al lid en maak jij jouw collega lid? Dan maken jullie beiden kans op een tablet ter waarde van €300,00. Als bestaand lid spaar je door een lid aan te brengen bovendien voor een Fitbit of een Apple Watch. Meld jezelf of een collega snel aan. Zo helpen jij ons jouw vak gezond te houden, juist nu!

Waarom lid worden?

De ACP is dé politievakbond die zich maximaal inzet zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen. Bijvoorbeeld door jou te helpen bij juridische problemen op je werk. En door met de werkgever te onderhandelen over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Maar ook door 24/7 voor jou klaar te staan voor allerlei vragen. Van een jonge vader die graag wil weten wat hij kan doen om zijn gezin te beschermen tegen corona, een student die zich afvraagt wat zijn loopbaanperspectief is tot een collega die zich afvraagt wat de vroegpensioenafspraken voor hem betekenen. De ACP beantwoordt meer dan 10.000 persoonlijke hulpvragen per jaar. Ook hebben we doorlopend zo’n 1.500 juridische dossier lopen en is 40% van de leden voor privé zaken verzekerd via ARAG. Dat is nog los van de gesprekken die wij voeren met een leidinggevende en de bezoeken die onze Stichting Leden voor Leden aan kwetsbare (oud-) collega’s brengt. Ons werk doet ertoe en als lid maak jij dit mogelijk. Niet alleen voor de ander, maar ook zodat we er voor jou kunnen zijn als je ons nodig hebt.

Ledenvoordelen én 2 maanden GRATIS lidmaatschap

Door de voordelen waar jij als lid gebruik van maakt wordt jouw ACP-lidmaatschap extra interessant. Je krijgt korting op verschillende verzekeringen, studies, zonnepanelen, mobiele telefonie en nog veel meer. En nieuwe leden ontvangen de eerste 2 maanden van hun lidmaatschap GRATIS. ACP-leden kunnen bovendien hun contributie één keer per jaar fiscaal laten verrekenen. Daardoor krijg je indirect maar liefst 40% van het betaalde contributiegeld terug.

*IPA staat voor International Police Association en is de grootste politievereniging ter wereld met ruim 360.000 leden in 65 landen. Tot eind dit jaar krijg je GRATIS toegang tot de kennis en het netwerk van IPA. Een meerwaarde als je op reis politiemensen wilt ontmoeten, je netwerk internationaal wilt uitbreiden en/of deel wilt nemen aan interessante en internationaal georiënteerde trainingen en cursussen.

 

Word lid

Contributie
Rechtshulp
Haal meer uit je lidmaatschap
Maak collega lid!