we_0038

Word lid - Samen ACP!

De politievakbond die er voor jou is:
op je werk, in Den Haag én in de rechtbank.

Wat levert een lidmaatschap JOU op

Het lidmaatschap van de ACP levert vele voordelen op. Neem je contact op met ons met je (juridische) vraag dan krijg je meteen onze medewerkers van het ledencontactcentrum (LCC) aan de lijn. Juridisch geschoolde medewerkers die je kunnen voorzien van advies, of je in contact kunnen brengen met onze individuele belangenbehartigers in de eenheid, onze vakbondsadviseurs, beleidsmedewerkers of juristen. Ook heeft de ACP een advocaat in dienst.

Naast dit juridische gedeelte is de ACP altijd aanwezig in jouw eenheid, loop je ergens tegenaan in je dagelijkse werk, dan staan wij voor je klaar.

Wij onderhandelen voor jou over de politiecao! Zo zorgen voor meer salaris en betere arbeidsomstandigheden. Ook is de ACP is er voor de studenten die zich afvragen wat zijn of haar loopbaanperspectief is tot aan collega’s die vragen hebben wat de vroegpensioenafspraken voor hen betekenen. Daarnaast voeren wij gesprekken met leidinggevende en bezoeken de medewerkers van onze Stichting Leden voor Leden kwetsbare (oud-) collega’s. Als lid maak jij dit mogelijk. Met en voor elkaar. Niet alleen voor de ander, maar ook zodat we er voor jou kunnen zijn als jij ons nodig hebt.

En natuurlijk levert het lidmaatschap je nog vele andere voordelen op:

  • Je krijgt gratis scholing en trainingen vanuit de ACP, korting op verzekeringen, mobiele telefonie en nog veel meer. Bekijk alle ledenvoordelen.
  • Veilig en gezond werken met plezier, vanwege ons netwerk van collega's (waar jij natuurlijk ook toegang toe krijgt), belangenbehartigers en juristen.
  • Toegang tot Mijn ACP voor het checken van je declaraties, inzage in je juridisch dossier en de nieuwste ontwikkelingen.

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu gratis een Cash for Cops tegoed van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

 

Vakbondscontributie
Haal meer uit je lidmaatschap
Rechtshulp
Maak collega lid! / Duo-lidmaatschap

Hoeveel kost een lidmaatschap mij?

Word lid

 

ACP-lid zijn is voordeliger dan je denkt. Als lid van Politievakbond ACP betaal je per maand 0,7 % van je bruto salaris (brutoschaalbedrag) aan contributie, met een minimum van € 11,69 en een maximum van € 17,50. Deze contributie wordt automatisch op je salaris ingehouden en naar de ACP overgemaakt door je werkgever.

Aan het einde van het jaar is het ook nog eens mogelijk om 40% van je betaalde contributie terug te krijgen!

Wil je meer weten over je contributie, bijvoorbeeld welke groepen er korting kunnen krijgen? Kijk bij het kopje vakbondscontributie.

Dit zeggen leden over de ACP

Karima

KARIMA

Student Hoofdagente

'Het amicale, het vrijblijvende, het aanbod, de garanties, de positieve recensies, de diversiteit in leden, deze redenen en mijn gevoel erbij opgeteld, maakte dat ik m’n hart volgde en aansloot bij de ACP. Vragen? Stel ze en zij zoeken het voor je uit! Suggesties? Deel ze en ze denken met je mee! Twijfel ergens bij? Twijfel niet alleen, ACP bevestigt of ontkracht alle twijfels! Kortom, in good en bad times, ACP is er voor ons!.'

Amber

AMBER

Student Politiekundige N5

'De ACP staat voorop als het gaat om het verzorgen van trainingen, creëren van loopbaankansen en het waarborgen van veiligheid. Aspecten die voor mij als student zeer belangrijk zijn om het beste uit mijn studententijd te halen!'

Rens lid ACP

Rens

Surveillant

“De ACP is voor mij de vakbond die er ook écht voor je is.

Met de ACP naast je heb je op lastige momenten de juiste steun die je nodig hebt.”

Ledenvoordelen

Door de extra voordelen voor jou als lid wordt jouw ACP-lidmaatschap extra interessant.

Je krijgt toegang tot kortingen op verschillende verzekeringen, opleidingen, workshops, Walibi-Holland, mobiele telefonie en nog veel meer.

Waar wacht je nog op?

Vul onderstaand formulier in en word lid van de Politievakbond ACP!

Demonstratie