Inschrijfformulier

Word lid. Samen ACP.

De politievakbond die er voor jou is:
op je werk, in Den Haag én in de rechtbank.

Bond voor Politiemensen

Meld je nu aan als lid bij Politievakbond ACP

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoed van €30 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

Daarbij krijg je als lid van de ACP toegang tot:

Politienetwerk logo

 


Hét politieplatform van en voor
 politiemensen.

Waarom lid worden?

De ACP is dé politievakbond die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen. 

Dit doen wij door jou te helpen bij juridische problemen op je werk. Door opleidingen en workshops aan te bieden. Met de werkgever te onderhandelen over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Maar ook door 24/7 voor jou klaar te staan voor allerlei vragen.

De ACP is er voor de studenten die zich afvragen wat zijn of haar loopbaanperspectief is tot aan collega’s die vragen hebben wat de vroegpensioenafspraken voor hen betekenen. Daarnaast voeren wij gesprekken met leidinggevende en bezoeken de medewerkers van onze Stichting Leden voor Leden kwetsbare (oud-) collega’s. Als lid maak jij dit mogelijk. Met en voor elkaar. Niet alleen voor de ander, maar ook zodat we er voor jou kunnen zijn als jij ons nodig hebt.

Haal meer uit je lidmaatschap
Rechtshulp
Vakbondscontributie
Maak collega lid! / Duo-lidmaatschap

Dit zeggen leden over de ACP

Karima

KARIMA

Student Hoofdagente

'Het amicale, het vrijblijvende, het aanbod, de garanties, de positieve recensies, de diversiteit in leden, deze redenen en mijn gevoel erbij opgeteld, maakte dat ik m’n hart volgde en aansloot bij de ACP. Vragen? Stel ze en zij zoeken het voor je uit! Suggesties? Deel ze en ze denken met je mee! Twijfel ergens bij? Twijfel niet alleen, ACP bevestigt of ontkracht alle twijfels! Kortom, in good en bad times, ACP is er voor ons!.'

Amber lid ACP

AMBER

Student Politiekundige N5

'De ACP staat voorop als het gaat om het verzorgen van trainingen, creëren van loopbaankansen en het waarborgen van veiligheid. Aspecten die voor mij als student zeer belangrijk zijn om het beste uit mijn studententijd te halen!'

Dethmer

Dethmer

Generalist GGP

Sinds 2018 vervul ik de rol als individuele belangen behartiger van de ACP. Als IBB’er staan de belangen van de collega’s voorop en heb ik tevens oog voor de bedrijfsbelangen. Met scholing en bijscholing zorgt de ACP voor goede begeleiding. Daarnaast zijn de lijntjes met het juridisch team erg kort, wat kan bijdragen aan een snelle afhandeling. ACP is voor mij dé vakbond, voor en door vakmensen.

Ledenvoordelen

Door de voordelen waar jij als lid gebruik van kunt maken wordt jouw ACP-lidmaatschap extra interessant.

Je krijgt toegang tot Politienetwerk en kortingen op verschillende verzekeringen, opleidingen, workshops, zonnepanelen, mobiele telefonie en nog veel meer.

Waar wacht je nog op?

Vul onderstaand formulier in en word lid van de Politievakbond ACP!