ACP ACADEMIETOUR VAN START

ACP ACADEMIETOUR VAN START

30 aug 2021, acp young

Goed nieuws, de ACP Academietour gaat weer van start! Vanaf maandag 6 september bezoekt Politievakbond ACP de verschillende Politieacademies. Gedurende drie weken reist het team van ACP Young door Nederland. Het doel: zoveel mogelijk (nieuwe) collega’s ontmoeten op de Politieacademies.

Dus ben jij net gestart met je opleiding en hoor je graag wat tips van ervaringsdeskundigen? Of draai je al een poosje mee en wil je jouw blauwe hart luchten? Kom bij ons langs! Het team van ACP Young staat voor je klaar.

Wanneer zijn wij waar?

● PA Amsterdam op maandag 6 september

● PA Apeldoorn (Seminarielaan) op dinsdag 7 september

● PA Rotterdam op woensdag 8 september

● PA Leusden op maandag 13 september

● PA Drachten op dinsdag 14 september

● PA Apeldoorn (Concern) op woensdag 15 september

● PA Eindhoven op dinsdag 21 september

● PA Den Haag op woensdag 22 september

 

Gezond, veilig én met plezier je werk doen

De ACP is dé politievakbond die zich maximaal inzet zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen. Bijvoorbeeld door jou te helpen bij (juridische) problemen op je werk of tijdens je studie. En door met de werkgever te onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Daar zijn we elke dag mee bezig. Voor jou en je collega's. Daarnaast biedt de ACP jou een netwerk dat je helpt richting jouw droombaan bij de politie. We vinden het belangrijk dat jij uit jouw loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om een veilige, leuke leer-/werkplek, een hoger salaris of ondersteuning wanneer het even niet zo gaat zoals je had gehoopt. De ACP maakt zich hier hard voor! En niet te vergeten: ACP-leden profiteren bovendien van veel interessante ledenvoordelen.

Met een netwerk van bijna 25.000 politiecollega's en een team van ervaren gespecialiseerde juristen, beleidsmensen en projectmedewerkers staan wij 24/7 voor jou en je collega's klaar. Jij zorgt voor de veiligheid van Nederland en wij zorgen voor jou!

2 maanden gratis lidmaatschap

Maar liefst ruim 85 procent van de politiecollega ́s in Nederland is lid van een bond. Collega's van alle leeftijden en uit alle geledingen bij de politie. Sluit je, net als jouw duizenden collega's, ook aan en word lid van Politievakbond ACP. De eerste 2 maanden lidmaatschap krijg je van ons cadeau.

Ja, ik word lid

Join ACP Young

ACP Young is de jongerenafdeling van Politievakbond ACP. Het is dé netwerkorganisatie voor jonge politieprofessionals. Ben je student op de politieacademie? Of ben je net begonnen in het vak? Word lid van de ACP en sluit je aan bij ACP Young. Een grote groep collega's is inmiddels actief betrokken bij ACP Young. Samen met onze honderden vrijwilligers en beleidsmedewerkers vormen zij het netwerk dat jou helpt tijdens jouw loopbaan bij de politie. Wij zijn er wanneer je begint aan je opleiding, en blijven jouw sparringpartner tijdens je verdere loopbaan.

Tip een collega!

Ben jij al lid en blij met je lidmaatschap? Tip dan een collega. Dat is niet alleen leuk voor jouw collega maar ook voor jou. Voor iedere collega die jij aanmeldt, verdien jij een waardebon. Zo spaar je voor mooie cadeaus. En voor jouw collega ligt er een mooi welkomstcadeau klaar bij ons in de stand. Blijf niet aan de kant staan en help de ACP om veel voor jou, je collega's en het vak te kunnen doen. Want samen staan we sterk! Samen voor een gezond en veilig politievak.

Meld je collega aan

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN