ACP Academietour van start

ACP Academietour van start

5 feb 2020, Over ACP

Van maandag 10 februari tot en met donderdag 20 februari bezoekt het ACP-team studenten op de verschillende locaties van de Politieacademie. Tijdens deze ACP Academietour staat het ACP-team iedere dag klaar op een andere locatie. Dus heb je een vraag die je graag met ons wilt bespreken? Of wil je lid worden? Loop dan even bij ons langs in de stand.

Het ACP-team staat voor jou klaar!

Je vindt ons hier:

  • Apeldoorn (Seminarielaan) op maandag 10 februari
  • Amsterdam op dinsdag 11 februari
  • Rotterdam op woensdag 12 februari
  • Den Haag op donderdag 13 februari
  • Apeldoorn (Concern) op maandag 17 februari
  • Leusden op dinsdag 18 februari
  • Drachten op woensdag 19 februari
  • Eindhoven op donderdag 20 februari

Gezond, veilig én met plezier je werk doen

De ACP is dé politievakbond die zich maximaal inzet zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen. Bijvoorbeeld door jou te helpen bij juridische problemen op je werk. En door met de werkgever te onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Daar zijn we elke dag mee bezig. Voor jou en je collega's. Daarnaast biedt de ACP jou een netwerk dat je helpt richting jouw droombaan bij de politie. We vinden het belangrijk dat jij uit jouw loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om een veilige leuke leer- /werkplek, een hoger salaris of ondersteuning wanneer het even niet zo gaat zoals je had gehoopt. De ACP maakt zich hier hard voor! En niet te vergeten: ACP-leden profiteren bovendien van tal van voordelen.

Met een netwerk van bijna 25.000 politiecollega’s en een team van ervaren, gespecialiseerde juristen, beleidsmensen en projectmedewerkers staan wij 24/7 voor jou en je collega’s klaar. Jij zorgt voor de veiligheid van Nederland en wij zorgen voor jou!

2 maanden gratis lidmaatschap

Collega’s van alle leeftijden en uit alle geledingen bij de politie zijn lid van een bond (zo’n 85 procent van de politiemensen) en geven een stem aan de werkvloer. Door alleen al lid te zijn draag jij een steentje bij. Samen staan we sterk. Word nu lid en krijg de eerste 2 maanden van je lidmaatschap gratis én ontvang een mooi welkomstcadeau!
Ben je al ACP-lid? Vraag dan je collega om zich ook bij ons aan te sluiten. Dat levert niet alleen het nieuwe lid iets op, maar jou ook. Voor iedere collega die jij lid maakt van de ACP, ontvang je een waardebon. Zo help jij de ACP om veel voor jou én je collega’s te kunnen doen en spaar je tegelijkertijd voor geweldige aanbiedingen! Van gadgets tot een leuke dag uit en zelfs een iPad.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN

Nieuw telefoonnummer

De ACP heeft een nieuw telefoonnummer.

We zijn bereikbaar op 085 066 4100