ACP Belastingaangifte biedt gespecialiseerde hulp

ACP Belastingaangifte biedt gespecialiseerde hulp

6 jan 2021, belastingservice

De ACP heeft sinds een aantal jaren een nauwe samenwerking met de Belastingaangifteshop.nl. Voordeel voor leden is dat zij niet alleen voor de aangifte, maar ook gedurende het jaar terecht kunnen bij gespecialiseerde professionals. Een deel van de kosten voor de aangifte inkomstenbelasting worden betaald door het lid, maar het overgrote deel van de kosten betaalt de ACP vanuit het lidmaatschap. Overigens betaald u hetzelfde bedrag voor een enkele (voor alleen het lid) of een dubbele aangifte (het lid en een partner).

Daarnaast hebben leden toegang tot een breed pallet aan aanvullende diensten en producten. Deze worden voor leden met korting aangeboden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: voor hulp is het nodig u aan te melden via de website of door te bellen. U wordt gevraagd de bijdrage van 20 euro op voorhand te betalen. Dit doet u via Ideal. Na betaling is uw reservering vastgezet.

Stap 2: u ontvangt een checklist met de informatie die nodig is om aangifte inkomstenbelasting samen met de specialist van belastingaangifteshop.nl in te vullen. Die informatie zoekt u bij elkaar zodat u deze tijdens de volgende stap kunt delen.

Stap 3: u ontvangt een telefoontje. Op basis van de informatie die u hiervoor bij elkaar heeft gezocht gaat u samen aan de slag met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Stap 4: belastingaangifteshop dient namens u de aangifte in, u ontvangt een kopie en een bevestiging.

Stap 5: heeft u aanvullende vragen of opmerkingen dan is belastingaangifteshop.nl beschikbaar om uw vragen,, gedurende het jaar te beantwoorden.

Vragen?

Heeft u vragen over de betaling, inhoudelijke vragen over uw aangifte of anderszins behoefte aan contact? U kunt belastingaangifteshop.nl via mail info@belastingaangifteshop.nl en / of telefonisch 0900 – 11 00 999 (15 c/min.) bereiken. Heeft u vragen over de gemaakte afspraken, dan kunt u contact opnemen met ledencontact@acp.nl.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN