ACP Belastingaangifte biedt gespecialiseerde hulp

ACP Belastingaangifte biedt gespecialiseerde hulp

10 jan 2023, belastingservice

De ACP heeft een nauwe samenwerking met de Belastingaangifteshop. Het voordeel voor ACP-leden is dat zij niet alleen voor de eenmalige jaarlijkse aangifte, maar gedurende het hele jaar terecht kunnen bij de adviseurs van Belastingaangifteshop.

Een deel van de kosten voor de aangifte inkomstenbelasting wordt betaald door jou als ACP-lid. Het overgrote deel van de kosten betaalt de ACP vanuit het lidmaatschap. Je betaalt overigens hetzelfde bedrag voor een enkele (alleen jijzelf als ACP-lid) of een dubbele aangifte (ACP-lid met partner). Daarnaast hebben leden toegang tot een breed pallet aan aanvullende diensten en producten, die met korting worden aangeboden.

Wat moet je doen?

Stap 1: Als jij hulp wil bij je belastingaangifte, dan moet jij je online of telefonisch aanmelden. Je wordt gevraagd de bijdrage van 22,50 euro op voorhand te betalen. Dit doe je via iDeal. Na de betaling is je reservering vastgezet.

Stap 2: Je ontvangt een checklist met informatie die nodig is om je aangifte inkomstenbelasting samen met de specialist van Belastingaangifteshop in te vullen. De benodigde gegevens zoek je bij elkaar, zodat je deze tijdens de volgende stap kunt delen.

Stap 3: Je ontvangt een telefoontje. Op basis van de informatie/gegevens die je hiervoor bij elkaar hebt gezocht, ga je samen aan de slag met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Stap 4: Belastingaangifteshop dient namens jou de aangifte in. Je ontvangt een kopie en bevestiging.

Stap 5: Heb je aanvullende vragen of opmerkingen, dan is Belastingaangifteshop beschikbaar om jouw vragen, gedurende het jaar te beantwoorden.

Vragen?

Heb je vragen over de betaling, inhoudelijke vragen over je aangifte of daaraan gerelateerd? Je kunt Belastingaangifteshop via mail info@belastingaangifteshop.nl en telefonisch 0900 – 11 00 999 (15 c/min.) bereiken. Heb je vragen over de gemaakte afspraken tussen de  ACP en Belastingaangifteshop, dan kun je contact opnemen met ledencontact@acp.nl.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN