ARAG Veiligheidspolis: deze maand met € 50 welkomstbonus

ARAG Veiligheidspolis: deze maand met € 50 welkomstbonus

3 dec 2021, rechtshulp privé

Krijg je onverhoopt te maken met een (dreigend) conflict met je werkgever, dan kun je als ACP-lid bij de bond terecht voor gespecialiseerde rechtshulp op het gebied van werk en inkomen. Maar wat als je privé in een juridisch conflict verzeild raakt? Met je aannemer of buurman bijvoorbeeld? Of met de leverancier van je vaatwasser? Dan ben je met de ARAG Veiligheidspolis in goede en veilige handen.

Ook op privégebied wil de ACP haar leden zekerheid bieden tegen een schappelijke prijs. Daarom hebben we tien jaar geleden samen met ARAG een aanvullende verzekering voor politiemensen en hun gezin uitgewerkt: de ARAG Veiligheidspolis. Een verzekering van eersteklas rechtshulp in de privésfeer (online aankopen, verkeersschade, geluidsoverlast, overheidsbesluiten). Sinds dit jaar kunnen ook NPB-leden gebruikmaken van dit aanbod.

Voor het hele gezin

Heb je gezinsleden? Dan vallen die ook onder de dekking van je ARAG Veiligheidspolis! Voor de modules Verkeer en Consument & Wonen komt de premie neer op € 8,47 per maand (inclusief assurantiebelasting). Per jaar betalen levert extra voordeel op: dan komt de premie uit op € 8,07 per maand (inclusief assurantiebelasting). Sowieso betaal je dan een jaarpremie die lager is dan het gemiddelde uurtarief van een advocaat.

Rechtshulp bij conflicten in privésfeer

Inmiddels maakt menig ACP-lid gebruik van de ARAG Veiligheidspolis. ‘Je weet immers nooit of je in een situatie belandt, waarin je rechtshulp nodig hebt’, stelt een ACP-lid die de polis uit voorzorg heeft afgesloten. ‘Een conflict met de buren om een uitbouw, de aankoop van een nieuwe auto of een conflict met je reisbureau - niet ondenkbaar nu tijdens de coronacrisis. Het kan een ieder overkomen en het is een fijn gevoel dat je dan kan terugvallen op iemand met verstand van zaken - juridische kennis - die je kan adviseren en bijstaan.'

Cadeaukaart van € 50

Maak jij nog geen gebruik van dit verzekeringsaanbod? Dan is dit een uitgelezen moment om de ARAG Veiligheidspolis af te sluiten. Tot en met 31 december 2021 krijg je bij het afsluiten van een polis als welkomstbonus een bol.com-cadeaukaart van € 50 toegestuurd (binnen 4 weken na het einde van de actieperiode).

Actievoorwaarden Arag veiligheidspolis

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN