‘Een waardevol en emotioneel moment’

‘Een waardevol en emotioneel moment’

9 mei 2023, vereniging

Als blijk van waardering voor het harde werk en de tomeloze inzet voor hun collega’s worden elk jaar enkele kaderleden (vrijwilligers) geëerd met een speciale ACP-speld. Een bijzonder moment dit jaar was het postuum uitreiken van een gouden speld aan de nabestaanden van kaderlid Mark Mian, die vorig jaar plotseling is overleden. 

Ruim een jaar geleden ontving de ACP geheel onverwachts het verdrietige bericht dat een van haar meest actieve kaderleden, Mark Mian uit de eenheid Den Haag, was overleden door corona. Met verdriet en verslagenheid bleven zijn familie, vrienden en collega’s achter. Wij kenden hem als een warm mens die altijd bereikbaar was. Een man die zich met grote betrokkenheid en professionaliteit inzette voor zijn werk en collega’s. Dat liet zich opnieuw zien in de vele steunbetuigingen na het overlijden van Mark.

Ruim een jaar later is het gemis nog steeds voelbaar en wij wilden zijn familie graag laten weten hoeveel Mark voor de ACP heeft betekend. Daarom hebben wij de weduwe van Mark eerder dit jaar bezocht en haar postuum een gouden speld uitgereikt. Een emotioneel en tegelijk waardevol moment, waarbij wij met elkaar mooie belevenissen rondom Mark hebben gedeeld.

Gewaardeerde bondsvrijwilligers

Toch willen wij ook even een moment stilstaan bij de meest recente uitreikingen van spelden aan een aantal kaderleden dat zich tot de dag van vandaag ook vanuit de bond hard maakt voor het politievak en collega’s. De ACP feliciteert deze gewaardeerde bondsvrijwilligers ook via deze weg.

Gouden speld

J.H.F. Eppingbroek (Oost-Nederland)
J.B. Maas (Rotterdam)
S. de Vries (Rotterdam)
D. Schuurman (Landelijke Eenheid)
P. Jaspers (Rotterdam)
C. van der Roer (Amsterdam)
R. Janssen Steenberg (Oost-Nederland)

Speld van verdienste

D. van de Graaf (Oost-Nederland)
S.J. Moerland (Landelijke Eenheid)
E. de Boer (Politiedienstencentrum)
F.M. Hinnen (Oost-Nederland)

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN