Eerste stap ACP/NPB-samenwerking: ARAG Veiligheidspolis

Eerste stap ACP/NPB-samenwerking: ARAG Veiligheidspolis

1 dec 2020, rechtshulp privé

Met ingang van 2021 gaan de ACP en de NPB (nog) intensiever samenwerken bij het behartigen van de belangen van hun leden. Een eerste resultaat wordt vanaf 1 januari aanstaande al zichtbaar. Vanaf die datum lanceren we namelijk de ARAG Veiligheidspolis: een uitstekende aanvullende rechtshulpverzekering voor ACP- en NPB-leden en hun gezin.

De ACP werkt al meer dan tien jaar samen met ARAG voor het aanbieden van een aanvullende rechtshulpverzekering (ACP Rechtshulppolis). En naar tevredenheid: politiemensen en boa’s die in 2020 gebruikmaakten van de polis gaven ARAG gemiddeld een 8,4 voor bewezen diensten.

Juridische bijstand

Waarin voorziet deze polis? Zoals bekend leveren politiebonden hun leden alle noodzakelijke rechtshulp bij problemen op het gebied van werk en inkomen. In aanvulling daarop biedt ARAG een verzekering van rechtshulp bij privéproblemen. Ook is het mogelijk een partner aanvullend te verzekeren van juridische bijstand bij problemen op zijn/haar werk. Een politievrijwilliger kan bij ARAG terecht voor een rechtshulpvoorziening in verband met zijn hoofdbaan.

Naamsverandering

Vanaf 1 januari 2021 kunnen ook NPB-leden gebruikmaken van dit verzekeringsaanbod van ARAG. Reden om de naam te veranderen in de ARAG Veiligheidspolis 2021. Een passende naam, aangezien de verzekering wordt aangeboden door organisaties die de belangen van politiemensen en boa’s behartigen (medewerkers in de sector veiligheid). Bovendien durven we inmiddels wel te garanderen dat jouw vertegenwoordiging in een juridisch conflict bij ARAG in veilige handen is.

Heb jij als ACP-lid al een polis lopen (ACP Rechtshulppolis)? Dan is de naam het enige dat verandert. De voorwaarden blijven hetzelfde. Wel wordt - zoals elk jaar - ook in 2021 de premie aangepast aan de prijsontwikkeling (inflatie) om de polis op de langere termijn betaalbaar te houden. KLIK HIER voor als je meer wil weten over dit unieke aanbod en waar je een vraag kan stellen.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN