Meld je nu aan voor de bijeenkomst: ‘Gamen en politiewerk’

Meld je nu aan voor de bijeenkomst: ‘Gamen en politiewerk’

3 feb 2021, Diensten

ACP & IPA organiseren een bijeenkomst met ESL Benelux en ervaringsdeskundigen binnen de politie. Onderwerp van gesprek: hoe ziet de wereld van online spellen spelen eruit én hoe kan de politie zich met jongeren verbinden via het spelen van games?

Te gast zijn oud-politieman en eigenaar van ESL Benelux Jaap Visser en één van de politiemensen met wie hij in december 2020 een pilot heeft georganiseerd. Jongeren werden in december 2020 uitgedaagd deel te nemen aan een FIFA21 voetbaltoernooi. Een mooie manier voor politie en jongeren om elkaar te leren kennen én een mooie manier voor jongeren om, in tijden van Corona, hun tijd aan iets anders te besteden als op straat rondhangen.

Beiden zijn dus ervaringsdeskundige als het gaat om hoe online spelletjes door de politie kunnen worden ingezet om zich met jongeren te verbinden. Daarnaast heeft Jaap door zijn jarenlange ervaring als politieagent en als eigenaar van een bedrijf dat zich zakelijk bezig houdt met het spelen van digitale spellen online, een goed beeld van waar een initiatief aan moet voldoen om het te laten slagen.

Vind je het onderwerp interessant en wil je meer leren? Meld je snel aan.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN

Nieuw telefoonnummer

De ACP heeft een nieuw telefoonnummer.

We zijn bereikbaar op 085 066 4100