NIEUWE ABP-PENSIOENSPREEKUREN BIJ DE ACP

NIEUWE ABP-PENSIOENSPREEKUREN BIJ DE ACP

13 mei 2022,

De ACP heeft in samenwerking met het ABP opnieuw pensioenspreekuren ingepland. Zo kun jij je weer opgeven voor een videogesprek met een pensioenvoorlichter van het ABP. Liever op locatie? Dat kan gelukkig ook weer! Je kunt je aanmelden voor een persoonlijk gesprek in augustus, oktober of november. Tijdens een ABP-spreekuur geeft een pensioenspecialist van het ABP informatie over je persoonlijke pensioensituatie.

Jouw pensioen is in grote lijnen geregeld. Veel staat vast. Maar er zijn ook keuzes die je zelf moet maken. Wanneer je stopt met werken bijvoorbeeld. Of je dan helemaal stopt of voor een deel van je werkweek. Of je het pensioen voor jouw partner wilt verhogen of verlagen. En hoe jij je pensioenuitkering uiteindelijk gaat verdelen. Je kiest zelf. Dat is vaak lastig en ingewikkeld. Een pensioenvoorlichter van het ABP helpen je graag bij jouw afwegingen.

Welke hulp wil je?

Het ABP helpt je. Bijvoorbeeld met het pensioenoverzicht dat jij elk jaar krijgt. Jouw persoonlijk digitaal dossier op Mijn ABP sluit daarbij aan. Op Mijn ABP kun je ook zelf berekeningen maken en jouw pensioen zelf samenstellen. Je logt in op Mijn ABP met jouw DigiD. Je kunt daarnaast bellen met de klantenservice.

ABP pensioenvoorlichting voor een persoonlijk gesprek

Samen met jou bekijkt een ABP-pensioenvoorlichter jouw pensioensituatie. Hoe staat je inkomen ervoor als je straks wil stoppen met werken? Of als je arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan jouw nabestaanden ervoor als jij zou overlijden? De ABP-pensioenvoorlichter helpt jou met de keuzes die je kunt en moet maken.

Meld je aan voor een pensioenspreekuur op locatie in Baarn

Vanaf augustus vinden weer enkele fysieke afspraken plaats! Wil jij dus liever een persoonlijk gesprek op locatie in plaats van digitaal? Meld je dan aan voor een afspraak van ongeveer veertig minuten in het Huis voor Veiligheid (bondskantoor ACP/NPB) in Baarn. KLIK HIER om je direct aan te melden.

Meld je aan voor een online pensioenspreekuur

Daarnaast hebben de ACP en het ABP nieuwe data ingepland voor een online afspraak. Zo’n videogesprek met een pensioenvoorlichter van het ABP duurt ongeveer een half uur tot een uur. Wil jij je aanmelden voor een online pensioenspreekuur van het ABP, KLIK HIER

Let op! Je aanmelding is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Vermeld bij jouw aanmelding het e-mailadres dat je gebruikt om de link te ontvangen om deel te nemen aan het gesprek.

Bereid het gesprek alvast voor

Denk van tevoren alvast na over wat je wil bespreken. Bekijk bijvoorbeeld je meest recente pensioenoverzicht en ga eens naar Mijn ABP. Ga voor jezelf na wat jouw wensen zijn rond je pensioen. Het is handig als je de website Mijn ABP open hebt staan als het gesprek met de pensioenvoorlichter begint.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN