Nieuwe politiecollega’s? Maak kennis met politievak via online meeting

Nieuwe politiecollega’s? Maak kennis met politievak via online meeting

4 jun 2020, acp young

Start jij binnenkort met je opleiding aan de Politieacademie of ben je net begonnen? Maak alvast kennis met het mooie politievak! Op 9 juni (vanaf 10.30 uur) kun jij tijdens een online MEETing van ACP YOUNG in gesprek met je toekomstige collega’s. Zo heb jij een streepje voor wanneer je (weer) start met je opleiding. Meld je snel aan! 

Benieuwd naar wat jou te wachten staat op de Politieacademie? Welke perspectieven jouw opleiding biedt? Wil je tips over hoe je het beste jouw loopbaan kunt invullen? Of hoor je graag meer over de ervaringen van je toekomstige collega’s en wat het politiewerk van jou vraagt?

Ook niet-leden van harte welkom
Deze meeting is bedoeld voor iedereen die recent is begonnen of bijna begint aan zijn of haar politieopleiding. Ken je iemand die aan de start staat van zijn of haar politiebaan? Stuur dit bericht dan door! Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Ramon Meijerink, Jelmar van der Ploeg en Christiaan Speijer staan op 9 juni voor jou klaar om al jouw vragen over je opleiding en het mooie politievak te beantwoorden! Zij stellen zich hier alvast aan je voor:

Ramon Meijerink (32)

"Op 1 juni 2019 ben ik als vakbondsadviseur bij de ACP begonnen. Samen met drie andere adviseurs zoek ik de verbinding tussen politiemensen, vakbond en de politieorganisatie. Gevraagd en ongevraagd geven wij advies over allerlei thema’s die spelen en behartigen wij de belangen van een enkele collega of groepen.
Voordat ik bij de ACP in dienst kwam, ben ik 14 jaar in dienst geweest bij de politie. Ik heb verschillende rangen mogen doorlopen in mijn tijd bij de noodhulp en recherche. Op het moment dat ik uit dienst ging bij de politie, was ik OMG-ambassadeur in de regio ZWB en werkzaam binnen de noodhulp van het Team Groene-Beemden.
Wil je meer weten over je loopbaanperspectief? Het reilen en zeilen bij de politie? Of iets anders? Vraag maar raak!"

Jelmar van der Ploeg (27)

"In 2011 ben ik begonnen bij de politie in Harderwijk voor de opleiding als surveillant. Na mijn opleiding ben ik naar de afdeling team verkeer gegaan in Apeldoorn en later in Arnhem. Vervolgens heb ik de doorstroomopleiding tot agent gevolgd. Na de opleiding ben ik in het basisteam Tweestromenland geplaatst. Hier werk ik nog steeds met veel plezier! Naast mijn werk bij de politie zet ik mij ook al meerdere jaren in als kaderlid bij de ACP.
Heb je vragen over invulling van jouw loopbaanpad? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar hoe de dag er voor mijn collega’s en mij uitziet? Ik laat het je graag weten op 9 juni! Ben jij erbij?"

Christiaan Speijer (33)

"Ik ben sinds 2019 bij de politie in Amsterdam. Wat mij motiveerde om bij de politie te gaan? Ik ga graag op zoek naar een oplossing in de meest uitdagende situaties. En die eigenschap komt in dit vak heel goed van pas! Ik heb kort geleden mijn politieopleiding succesvol afgerond en ben geplaatst  bij het mooie DROS FLEX team in Amsterdam Centrum.
Ben jij benieuwd wat je te wachten staat op de PA de komende tijd? Ik kan jou er alles over vertellen!"

We zien en spreken je graag op 9 juni. Tot dan!

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN

Nieuw telefoonnummer

De ACP heeft een nieuw telefoonnummer.

We zijn bereikbaar op 085 066 4100