Peiling vroegpensioen-inzet politiebonden

Peiling vroegpensioen-inzet politiebonden

6 jan 2020, pensioen

De onderhandelingen over een vroegpensioenregeling voor de politiesector verlopen tot nu toe bijzonder stroef. De werkgever doet erg moeilijk over de inzet van de bonden. Vandaar dat we besloten hebben de minister en de korpschef (de werkgever) nog eens goed duidelijk te maken wat politiecollega’s vinden van de inzet van de bonden versus de inzet van de werkgever.

Politiemedewerkers kunnen tot 15 januari 8.00 uur hun mening geven door mee te doen aan een digitale peiling. Die bestaat uit een paar korte vragen; het invullen daarvan kost hooguit twee à drie minuten. De politiebonden informeren hun leden via mail over hoe en waar ze de peiling kunnen invullen.

Naast de digitale peiling houden de bonden in januari drie informatiebijeenkomsten over de lopende onderhandelingen over een nieuwe vroegpensioenregeling voor de politiesector.

Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle collega’s die meer over dit onderwerp willen horen en/of daarover persoonlijk vragen willen stellen aan de onderhandelaars namens de bonden. Naast de bijeenkomsten hebben we hier de afgelopen maanden uitgebreid over gecommuniceerd, via sociale media, filmpjes en artikelen. Voor het invullen van de peiling is het goed om deze informatie nog eens door te nemen.

Zie hier de inzet van de bonden

Zie hier de inzet van de werkgever

 

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN