Politie in actie: Prikstraat Den Haag

Politie in actie: Prikstraat Den Haag

11 mrt 2021, cao

Op vrijdag 12 maart voeren de politiebonden op het Plein in Den Haag actie voor serieuze investeringen in de arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden bij de overheid. In een symbolische prikstraat worden gezagsdragers aan de tand gevoeld over hun visie op de financiële injectie die de publieke sector zou moeten krijgen. Vakbonden voor medewerkers in de zorg, bij defensie, het onderwijs, het Rijk, de ambulancezorg en de brandweer zijn uitgenodigd bij deze actie aan te sluiten.

Tijdens de demonstratie – die ’s morgens om 8.00 uur van start gaat – zal ook aandacht worden gevraagd voor de weigering van het demissionaire kabinet om met een fatsoenlijk loonaanbod te komen en daardoor het afsluiten van een nieuwe politie-cao mogelijk te maken.

De demonstrerende politiemedewerkers zijn zoveel mogelijk in uniform aanwezig, maar als actievoerders herkenbaar doordat ze een vakbondshesje dragen . Tevens zullen zij gebruik maken van een of meer opvallende politievoertuigen. Dat er actie gevoerd wordt, zal ook kenbaar worden gemaakt via banners, vlaggen, spandoeken en andere communicatiemiddelen.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN

Nieuw telefoonnummer

De ACP heeft een nieuw telefoonnummer.

We zijn bereikbaar op 085 066 4100