Politiestudenten met ProfFit-probleem krijgen laatste kans

Politiestudenten met ProfFit-probleem krijgen laatste kans

29 dec 2022, loopbaan

De Politieacademie gaat PO 2.0 politiestudenten die nog niet geslaagd zijn voor de conditietoets ProfFit actief benaderen met extra trainingsfaciliteiten en alternatieve afrondingsprocedures. Die laatste zijn bedoeld voor studenten die door een fysieke beperking of een chronische blessure niet aan de ProfFit-eisen kunnen voldoen.

Het doel is om voor 2024 definitief duidelijk te krijgen wie linksom of rechtsom formeel aan de eisen van de ProfFit kan voldoen. Als dat ondanks alles niet lukt, zal de Politieacademie als opleidingsinstituut ‘conform het OER 2022’ besluiten om geen diploma te verstrekken.
Politiestudenten
Alsnog politiediploma

De actieve benadering door de Politieacademie biedt PO 2.0-studenten met een ProfFit-probleem hernieuwd uitzicht op het alsnog behalen van een politiediploma. Een positieve ontwikkeling voor aspiranten die met vlag en wimpel door alle andere onderdelen van hun opleiding zijn gezeild. Het is dan ook in het belang van de politiestudenten om deze extra kans op een praktische oplossing aan te grijpen.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN