Pop-ups politievakbonden binnen Landelijke Eenheid

Pop-ups politievakbonden binnen Landelijke Eenheid

20 mrt 2023,

Er speelt veel binnen de Landelijke Eenheid (LE). Ontwikkelingen waarover ook geregeld door de media wordt bericht. De politievakbonden kunnen zich goed voorstellen dat dit medewerkers bij de LE niet onberoerd laat. Daarom houden de bonden enkele pop-ups op locatie waar je zonder afspraak terecht kunt.

Vakbondsadviseurs Annelot Tigchelaar en Angela Vos hebben samen met de verschillende eenheidsraden binnen de LE het initiatief genomen voor de pop-ups. Loop vooral binnen en maak kennis met deze twee enthousiaste en betrokken bondsmedewerkers. Maak jij je zorgen over de ontwikkelingen? Loop je ergens tegenaan in je werk? Heb je vragen? Of heb je eenvoudigweg behoefte aan een luchtig gesprek of luisterend oor? De deur staat voor je open.

Locaties pop-ups LE

  • Dinsdag 28 maart 2023 - 11.30 uur
    Hoofdstraat 54, Driebergen-Rijsenburg

  • Dinsdag 11 april 2023 - 10.30 uur
    Europaweg 45, Zoetermeer

  • Dinsdag 18 april 2023 - 10.30 uur
    Middelandsezee 11, Woerden

  • Woensdag 3 mei 2023 - 11.30 uur
    Hoofdstraat 54, Driebergen-Rijsenburg

  • Dinsdag 9 mei 2023, bereden politie
    Locatie nader te bepalen

  • Woensdag 17 mei 2023 - 11.30 uur
    Buiten Walenvest 16, Dordrecht

Zoek jij liever via de e-mail contact met jouw bond? Kijk dan op de website van de politiebond waar jij bij aangesloten bent voor contactgegevens.

Vinger aan de pols

De pop-ups op locatie zijn er voor jou. Tegelijkertijd helpt deze verbinding de politiebonden om een vinger aan de pols te houden van de ontwikkelingen op de werkvloer. Voor de bonden staat voorop dat jij je werk veilig en met plezier kan doen.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN