Schaal 8 alert: aanmelden vanaf 4 februari

Schaal 8 alert: aanmelden vanaf 4 februari

31 jan 2020, cao

Collega’s die in aanmerking willen komen voor promotie naar schaal 8 kunnen zich vanaf 4 februari 2020 aanmelden via Youforce. De aanmelding loopt tot september 2020.

Om in aanmerking te komen voor bevordering naar een seniorfunctie (schaal 8), moet je tot een van de volgende twee groepen behoren:

Er is voor gekozen om niet op de personeelssystemen af te gaan. Want die zijn onvoldoende up-to-date en opleidingen niet altijd goed vastgelegd. Maar dat betekent dus wel, dat je zelf het initiatief moet nemen om je aan te melden.

Politiedienstjaren

De volgorde bij de toekenning van seniorfuncties wordt bepaald door het aantal dienstjaren: hoe langer iemand bij de politie werkt, hoe eerder diegene aan de beurt komt.

Collega’s met +33 jaren, kregen in december al de mogelijkheid om zich aan te melden- zodat de werkgever hen alvast in beeld had. 500 van hen worden met terugwerkende kracht tot 1 september 2019 bevorderd. Ook Iedereen met +33 dienstjaren die zich nog niet heeft aangemeld, maar wel promotie wil maken, kan dat nu alsnog doen (tot september 2020).

De exacte afspraken

Wil je exact weten hoe het zit met aanmeldingen? Lees dan het artikel ‘Schaal 8 alert generalisten met 33+ dienstjaren’. Meer weten over deze loopbaanafspraken? Lees ‘Overgangsbeleid schaal 8 afgetimmerd’

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN