Steun voor de politie van familieleden, oud-collega’s en burgers

Steun voor de politie van familieleden, oud-collega’s en burgers

28 jan 2021, Contact

Terwijl maandag en dinsdag de rellen in Amsterdam, Eindhoven en de rest van Nederland alle aandacht van collega’s vroeg, daagde de ACP via sociale media burgers uit om zich uit te spreken en politiemensen te steunen. Dit leverde een kleine 200 reacties op. Een korte bloemlezing van een aantal van deze reacties zoals achter gelaten op acp.nl/steundepolitie vind je hieronder.
Steun kwam overigens niet alleen binnen in de vorm van berichten op het webadres. Op het internet circuleerde letterlijk honderden berichten van collega´s die getrakteerd werden of op een andere manier duur burgers in het zonnetje werden gezet.

Steun van familie en oud collega´s
Niet alleen burgers reageerden op de oproep om steun te geven aan collega’s. Ook familieleden en oud-collega’s lieten in sommige gevallen een bericht achter.

Steun van burgers
Het merendeel van de reacties was echter van burgers. Iedereen beschreef het op zijn of haar eigen manier, maar de boodschap was steeds: wij steunen jullie.

Op de hoogte blijven?
Wil jij ook op de hoogte blijven van onze sociale media updates? Volg ons dan op een van de platforms waarop we actief zijn (Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin).

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN

Nieuw telefoonnummer

De ACP heeft een nieuw telefoonnummer.

We zijn bereikbaar op 085 066 4100