Succesvol ouder worden: portret van een 55+ agente

Succesvol ouder worden: portret van een 55+ agente

5 dec 2022, Succesvol ouder worden op je werk

Hoe ervaart een 55-plusser het werk bij de politie? Welke ideeën zijn er rond project 'Succesvol ouder worden op je werk'? In een korte film maak je kennis met Annelies Groenhof. Zij is een wijkagente van inmiddels 60 jaar én lid van het projectteam 'Succesvol ouder worden op je werk'. Een project van politievakbond ACP, dat gefinancierd wordt door de Stichting Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds Politie (SAOP).

Informatie van én over 55-plussers

Met project 'Succesvol ouder worden op je werk' doen wij onderzoek naar de mogelijkheden voor een nieuwe werkwijze. Daarmee kan de politie de kennis en ervaring van werknemers van 55 jaar en ouder blijven inzetten. De medewerkers zelf krijgen informatie over hoe ze succesvol, gezond en met plezier ouder kunnen worden op het werk. Voor het ophalen van informatie en waardevolle inzichten spreken wij regelmatig met agenten van 55 jaar en ouder. Voor het project interviewden we in november Annelies Groenhof, wijkagente in Den Helder. Je kunt dit interview nu bekijken op deze pagina.

Meer weten?

Heeft dit interview je interesse gewekt? Wil je meer weten over het project 'Succesvol ouder worden op je werk'? Bezoek de projectpagina voor meer informatie. Of neem contact op met projectleider Johan Lemans, via j.lemans@acp.nl.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN