“Werkdruk? Werken aan ruimte in jouw hoofd!”

“Werkdruk? Werken aan ruimte in jouw hoofd!”

11 jan 2021, scholing

Programma Blauw vakmanschap / duurzame inzetbaarheid van de Politieacademie, vakvereniging Equipe en Politievakbond ACP organiseren op 15 en 17 februari in de middag via teams twee keer de online workshop voor leidinggevenden en collega’s met leidinggevende taken binnen de Nationale Politie met als thema: ‘Werkdruk? Werken aan ruimte in jouw hoofd!”. Geef je leiding dan kun je er alleen voor je mensen zijn door ruimte te creëren in je hoofd… en in je agenda. Makkelijker gezegd dan gedaan en daarom helpen we je graag een handje.

Uit gezamenlijk onderzoek onder leidinggevenden bleek dat een groot deel geïnteresseerd was in het onderwerp werkdruk. Niet vreemd als je bedenkt wat er van collega’s die leiding geven wordt verwacht in de huidige inrichting van de politieorganisatie. Deze workshop geeft je handvatten over hoe je kunt werken aan ruimte in je hoofd en in je agenda. Misschien stel jij jezelf na een week hard werken wel eens de vraag wat je nu eigenlijk hebt bereikt? Veel werk dat vraagt om je directe aandacht zoals brandjes blussen tussen collega’s of de oneindige stroom aan declaraties en gesprekken, maar draagt het bij aan Nederland veiliger maken en waakzaam en dienstbaar zijn aan de burger? Werken vanuit de bedoeling, bepalen wat er in je werk toe doet en dan durven ruimte te creëren door te kiezen.

We nemen drie uur de tijd om hier met elkaar over door te praten. Gun jezelf die 3 uur en meld je aan via blauwvakmanschap@politieacademie.nl.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN