Week van de Toekomst

Week van de Toekomst

Wil jij eens zien wat er schuilgaat achter het werk van cold case rechercheurs? Of wil jij misschien weten welke (innovatieve) opsporingsmethoden jouw collega’s inzetten bij de bestrijding van de georganiseerde drugscriminaliteit? En wat doe je als in een situatie belandt waarin een burger je uitdaagt en tergt? In de week van 17 januari 2022 organiseert de ACP voor de tweede maal de 'Week van de Toekomst'.

Dagelijks kun jij dan weer deelnemen aan een webinar van maximaal 1,5 uur over één van de volgende onderwerpen: Cold Case, Georganiseerde drugsmisdaad, Digitale wijkagent, Weerbaar op straat en Cybercrime. Wij hebben vijf enthousiaste collega’s die binnen deze disciplines werkzaam zijn bereid gevonden om ons meer te vertellen en vragen te beantwoorden! Vijf onderwerpen die zeker de moeite waard zijn om je in te verdiepen en jouw politiekennis nog verder te verbreden.

De webinars worden in de week van 17 januari iedere dag vanaf 14.30 uur gehouden. Iedereen die bij de politie werkt is welkom, je hoeft geen ACP-lid te zijn.

Is je nieuwsgierigheid al gewekt of wil jij meer weten over deze interessante webinars? Klik dan op een van de thema's hieronder en schrijf je snel in!

  1. Cold Case - inschrijving niet meer mogelijk

  2. Georganiseerde Drugsindustrie - inschrijving niet meer mogelijk

  3. Digitale wijkagent - Inschrijving niet meer mogelijk

  4. Weerbaar op straat

  5. Cybercrime - Inschrijving niet meer mogelijk

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan