Zorgvergelijker PZP online

Zorgvergelijker PZP online

4 dec 2023, pzp

Via de website www.pzp.nl kun je via de vergelijker 2024 de PZP vergelijken met andere zorgverzekeraars. PZP is niet opgenomen bij andere vergelijkersites, omdat de PZP alleen afgesloten kan worden door (oud-)politiemedewerkers en hun gezinnen. 

Om PZP-verzekerden toch de mogelijkheid te geven om een goede inschatting te maken over de PZP en PZPdirect, biedt de vergelijker 2024 uitkomst. Het kan voorkomen dat de basisverzekering ergens anders goedkoper is. Kijk daarom inhoudelijk naar wat jij nodig hebt en vergelijk de uiteindelijke kosten onderaan de streep wanneer je het basispakket plus eventuele aanvullende verzekering afsluit.  PZPdirect + Jongerenstart biedt bijvoorbeeld 100% dekking van medische hulp in het buitenland en vaccinaties en je krijgt een bril vergoeding van 100 euro per 3 jaar. 

 

fysio

Ruim aanbod fysiobehandelingen

PZP is de enige zorgverzekering die aansluit op de wensen en behoeften van politiemedewerkers en hun familieleden. Zo heeft PZP een ruim aanbod voor fysiobehandelingen. Had je in 2023 een aanvullende verzekering met fysiotherapie? En kies je in 2024 weer voor een pakket met fysio? Dan neem je tot wel vijf van je ongebruikte behandelingen automatisch mee. 

Vergelijk premie op basis van huidig pakket

PZP biedt je ook de mogelijkheid om jouw huidige verzekering te vergelijken met vergelijkbare pakketten. PZP toont een aantal combinaties van basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Hierbij is altijd de goedkoopste basisverzekering gekozen.

Meer informatie

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN