Walibi Holland

Walibi Holland

Als ACP-lid krijg je toegang tot speciale kortingen op de reguliere toegangsprijzen van Walibi.

NIEUW LEDENVOORDEEL: KORTING WALIBI HOLLAND

 

Als lid van de ACP kun je nu profiteren van een exclusieve korting op tickets voor een dag vol avontuur, spanning en sensatie in Walibi Holland. We weten immers allemaal hoe belangrijk ontspanning kan zijn. Zeker ook voor politiemensen die volop in de onregelmatigheid werken.

Ontvang korting op tickets

Als ACP-lid krijg je toegang tot een korting op de reguliere toegangsprijzen van Walibi. Of je nu met je gezin of vrienden wilt genieten van een dag vol plezier of zelf de uitdaging wilt aangaan op de vele sensationele attracties, met dit ledenvoordeel bespaar je flink op je entreetickets.

Benieuwd naar de korting? Voor het bekijken van de korting kan je doorklikken op 'verzilver je korting' in de nieuwsbrief of onderaan deze pagina. Met jouw ontvangen kortingscode kan je de korting inzien, of kijk op MIJNACP ledenvoordelen.

Wanneer de bestelling definitief wordt gemaakt zal de unieke kortingscode worden ingewisseld en zijn geldigheid verliezen. Er zit geen limiet aan tickets in de webshop.

Beleef onvergetelijke avonturen

Maak een spetterende tocht in een van de waterattracties, waai uit in de zweefmolen en ga de strijd aan in de botsauto’s. Ben jij klaar voor een iets groter avontuur? Maak dan een unieke rit in achtbaan UNTAMED, ervaar de snelheid in Xpress: Platform 13 en ga als echte durfal voor de hoogtes van Goliath. 

Plezier voor jong en oud

Walibi biedt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Ontdek de nieuwste family area Speed Zone – OFF ROAD. Stap samen in de quad van de stoere familieachtbaan ‘Eat my Dust’, beslis zelf hoe hoog je vliegt op de magic bikes van ‘Wind Seekers’ en spring door de speelfonteinen van ‘Cooldown’. Creëer blijvende herinneringen met je gezin of vrienden, terwijl je samen van alle attracties geniet.

Plan je bezoek

Of je nu in de zomer, tijdens schoolvakanties of in het weekend wilt gaan, Walibi heeft het hele jaar door verschillende evenementen en activiteiten. Je hebt via de mail jouw unieke ACP-kortingscode van ons ontvangen. Kopieer die code (eenmalig te gebruiken) en verzilver deze binnen de webshop van Walibi. De korting wordt verrekend zodra je een keuze hebt gemaakt voor een ticket.

 

Mis deze kans niet op een leuk avontuur in Walibi Holland met een korting speciaal voor jou als ACP-lid. Profiteer van ons nieuwste ledenvoordeel en maak mooie herinneringen. Veel plezier!

 

  • De Walibi tickets zijn geldig tot en met 25 oktober 2023 m.u.v. alle Halloween Fright Nights data

Lid worden en profiteren van exclusieve kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen zoals de korting op Walibi-tickets. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €30 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

Walibi Holland gezin
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN