Goliath-ALG-04

Walibi Holland

Als ACP-lid krijg je korting op de reguliere toegangsprijzen van Walibi.

LEDENVOORDEEL: KORTING WALIBI HOLLAND

 

Ben jij samen met je partner, gezin of vrienden in voor een dag vol avontuur, spanning en sensatie in pretpark Walibi Holland? Als ACP-lid kun jij de komende maanden met korting tickets voor Walibi bestellen. Want hoe fijn is het om zo nu en dan eens een dag uit te gaan ter ontspanning. Vooral ook belangrijk voor politiemensen en boa's die kampen met een hoge werkdruk.

Leden van de ACP krijgen net als vorig jaar een korting op de reguliere toegangsprijzen van Walibi. Met dit ledenvoordeel bespaar je aardig wat op je entreetickets. Ben je lid van de ACP, dan heb je via de mail een unieke code ontvangen om je korting te kunnen verzilveren via de webshop van Walibi.

40 spectaculaire attracties

Ontdek het nieuwste familiegebied Speed Zone – OFF ROAD & de vernieuwde zone ‘Play Ground’. Stap samen in de quad van de stoere familieachtbaan ‘Eat my Dust’, beslis zelf hoe hoog je vliegt op de magic bikes van ‘Wind Seekers’ en spring door de speelfonteinen van ‘Cooldown’. Maak plezier in de toffe waterattracties, waai uit in de zweefmolen en ga de strijd aan in de botsauto's.

Unieke rit in de achtbaan

Of… beleef samen met je vrienden een unieke rit in achtbaan UNTAMED en gil de longen uit je lijf in megacoaster Goliath. Met 8 verschillende achtbanen is er een adrenalinekick voor iedereen. Ook de niet achtbaanliefhebbers gaan een te gekke dag tegemoet. Samen op een spetterend avontuur in de waterattracties, gelanceerd worden in de vrije val Space Shot en de spanning voelen in je buik in tal van andere attracties.

Kortom, met 40 spectaculaire attracties, is er genoeg te beleven!

*De korting op Walibi tickets is geldig tot en met 30 oktober 2024 m.u.v. alle Halloween Fright Nights data

BLIJF VERBONDEN - MIS GEEN LEDENVOORDELEN

Zorg ervoor dat je onze nieuwsbrieven niet mist! Als je onze mailing over deze mooie kortingsactie samen met Walibi (met kortingscode) onverhoopt niet hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Blijf ook op de hoogte van andere ledenvoordelen door regelmatig een kijkje te nemen op onze ledenvoordelenpagina.

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen, zoals de korting op Walibi-tickets. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou, zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als ACP-lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

LostGravity-ALG-01
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN