Walibi Bright Nights

Walibi Holland

Als ACP-lid krijg je toegang tot speciale kortingen op de reguliere toegangsprijzen van Walibi.

LEDENVOORDEEL: KORTING WALIBI HOLLAND

WALIBI Bright Nights AFGELOPEN

Bedankt voor je deelname aan het ACP Walibi-ledenvoordeel! De actie was een groot succes, en we hopen dat je hebt genoten van de betoverende Bright Nights tijdens de kerstvakantie. Helaas is deze specifieke aanbieding nu verlopen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN TOEKOMSTIGE LEDENVOORDELEN

Maar niet getreurd! We werken voortdurend aan nieuwe voordelen voor onze ACP-leden. Wanneer er weer een spannend Walibi-ledenvoordeel beschikbaar is, zul je het als eerste ontdekken via onze nieuwsbrief. Wees er zeker van dat je ingeschreven bent om geen enkele aankondiging te missen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Blijf op de hoogte voor toekomstige avonturen! Wanneer het volgende Walibi-ledenvoordeel van start gaat, brengen we je op de hoogte van speciale kortingen op tickets, exclusieve ervaringen en onvergetelijke evenementen. Of het nu gaat om spannende rides, betoverende lichtshows of magische kerstfestiviteiten, we zorgen ervoor dat je als ACP-lid altijd als eerste op de hoogte bent.

BLIJF VERBONDEN

Zorg ervoor dat je onze nieuwsbrieven niet mist! Als je de laatste nieuwsbrief met de kortingscode hebt gemist, neem dan gerust contact met ons op, en we helpen je graag verder zodat je de volgende nieuwsbrief niet zult missen.

Blijf ook op de hoogte van andere ledenvoordelen door regelmatig een kijkje te nemen op onze ledenvoordelenpagina.

Bedankt voor je deelname en we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen bij toekomstige Walibi-avonturen met ledenkorting!

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen zoals de korting op Walibi-tickets. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

Walibi Bright Nights
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN