Waardering voor het politiewerk

Waardering voor het politiewerk

16 feb 2023, steun de politie

Welke mooie of ontroerende ervaring heb jij met de politie? Kritiek en commentaar hoor je tegenwoordig overal. Wij horen weer eens graag positieve ervaringen. Want die zijn er meer dan genoeg! Zoals het verhaal van Yvonne.

Enkele maanden terug staat op een ochtend ineens de politie voor haar deur. Zij moet met spoed haar flat verlaten. Zenuwachtig loopt Yvonne mee, niet wetende wat er aan de hand is maar wel dat het urgent is. Eenmaal buiten op enige afstand van het wooncomplex – rustig begeleid door politiecollega’s – wordt direct aan alle bewoners uitgelegd wat er aan de hand is. Een verdacht pakketje bij de ingang… Het blijkt uiteindelijk loos alarm, maar de schrik zit er dan toch in. Tegen de avond wordt er weer op Yvonne haar deur geklopt. De wijkagenten gaan bij iedereen in het complex langs om te vragen hoe het gaat na de situatie eerder die dag. Die nazorg wordt door Yvonne ook zeer gewaardeerd!

Oproep

Wil jij jouw goede ervaring met de politie ook delen met ons? Dat kan eenvoudig door (kort) jouw verhaal te sturen via een privébericht via Instagram of Facebook, via een mail aan communicatie@acp.nl of via onze webpagina Steun de politie.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN