meldpunt

Meldpunt politieonderwijs

 

Meldpunt Politieonderwijs voor studenten en docenten PA

Het eerste jaar van het nieuwe politieonderwijs (PO21) is gestart. Dat gaat met vallen en opstaan. Veel gaat er goed. Veel nieuwe dingen worden tijdens het opstarten uitgevonden en verbeterd. Maar er zijn ook punten die niet of minder goed gaan. Zaken die verbeterd kunnen worden.

De ACP wil graag een steentje bijdragen aan het verder verbeteren en verder ontwikkelen van PO21. Dat doen we in samenwerking met andere betrokken partijen.

Hiervoor hebben we jouw ervaringen nodig. Ben je student, docent of op een andere manier bij de Politieacademie (PA) betrokken? En wil jij je ervaring delen? Dan kan dat via onderstaand formulier.

Op basis van de reacties gaan wij aan het werk en houden we jou op de hoogte via nieuwsbrieven en/of digitale bijeenkomsten.

Met jullie reacties kunnen we onze standpunten beter onderbouwen in het overleg dat we voeren. De reacties vanuit studenten en docenten zullen we uiteraard anoniem bespreken met onze overlegpartners.

De ACP zit aan tafel op de plekken waar er over het onderwijs gepraat wordt. Zowel bij de minister in Den Haag als bij de korpsleiding en de leiding van de Politieacademie. Jouw verhaal helpt ons om daar het verschil te maken, om zo het politieonderwijs en daarmee het vak te verbeteren.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet.

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.

Meldpunt politieonderwijs voor studenten en docenten PA

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN