meldpunt

Meldpunt politieonderwijs

 

Meldpunt Politieonderwijs voor studenten en docenten PA

Politieonderwijs PO21 draait inmiddels op volle toeren en heeft al enkele duizenden nieuwe, enthousiaste politiecollega's startbekwaam afgeleverd. Door alle betrokkenen wordt enorm hard gewerkt om studenten zo goed mogelijk op te leiden en de nieuwe collega's startbekwaam de eenheden in te laten stromen. 

De invoering van PO21 ging met vallen en opstaan. Zeker in de beginperiode werden de bonden overspoeld door signalen waar het onderwijs beter moest. In week 17 van 2023 zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd, mede door aandringen van de bonden. Maar nog altijd blijft PO21 in ontwikkeling.

De ACP blijft werken aan het continu optimaliseren en verder ontwikkelen van PO21. Dat doen we in samenwerking met studentenraden, docenten, praktijk- en trajectbegeleiders. En natuurlijk met de directie van de Politieacademie,  de sectorleiding BPO en andere betrokken partijen.

Hiervoor hebben we jouw ervaringen nodig. Ben je student, docent, praktijk- of trajectbegeleider of op een andere manier bij de Politieacademie (PA) betrokken? En wil jij je ervaring delen? Dan kan dat via onderstaand formulier. Op basis van de reacties gaan wij aan het werk en houden we jou op de hoogte via nieuwsbrieven en/of digitale bijeenkomsten.

Jij maakt het verschil

De ACP zit aan tafel op de plekken waar er over het onderwijs gepraat wordt en waar beslissingen worden genomen. Zowel bij de minister in Den Haag als bij de korpsleiding en de leiding van de Politieacademie. Jouw verhaal helpt ons om daar het verschil te maken, om zo het politieonderwijs en daarmee het vak te verbeteren.

Met jullie reacties kunnen we onze standpunten beter onderbouwen in het overleg dat we voeren. Alle reacties worden uiteraard anoniem besproken met onze overlegpartners.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet.

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.

Meldpunt politieonderwijs voor studenten en docenten PA

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

SLUIT JE AAN