Gewaardeerde bondsvrijwilligers verblijd met Acp-speld

Gewaardeerde bondsvrijwilligers verblijd met Acp-speld

9 jan 2024, Lidmaatschap

Als blijk van waardering voor het harde werk en de tomeloze inzet voor hun collega’s bij de politie worden elk jaar enkele kaderleden (ACP-vrijwilligers) geëerd met een speciale ACP-speld. De afgelopen tijd werden meerdere collega's in het zonnetje gezet, waaronder Frank van Dijk. 

Frank kreeg op vrijdagavond 21 december op het Districtsbureau Eindhoven tijdens de voetbal-briefing van de ME de Speld van Verdienste uitgereikt. Hij kreeg deze Speld voor zijn grote inzet als IBB-er van de eenheid Oost-Brabant. Frank is zeer betrokken bij zijn collega's en zet zich altijd voor de volle honderd procent in. Frank kreeg de speld uitgereikt door Hans Giroldi, de voorzitter namens de ACP van de eenheid Oost-Brabant. Naast de speld ontving Frank ook een cadeau van Linda Cuperus als coördinator van de IBB-ers. De Teamleiding wilde tijdens dit bijzondere moment ook zijn waardering laten blijken voor Frank zijn werk als ME'er (30 jaar) en hondenbegeleider en verblijdde Frank met een bloemetje.

 

 

Naast Frank kregen meerdere collega's (kaderleden) een speld uitgereikt. De ACP feliciteert alle gewaardeerde bondsvrijwilligers ook via deze weg.

Gouden Speld

F. van der Heide (Noord-Nederland)

Speld van Verdienste

M.L. Haan (Noord-Nederland)
A. Leeraar (Noord-Nederland)
G.J.P.M. Theloosen (Oost-Nederland)

 

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN