Meer nieuws over onderhandelaarsakkoord politie-cao

Meer nieuws over onderhandelaarsakkoord politie-cao

20 nov 2023, cao

De politiebonden, demissionair minister Dilan Yesilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid en korpschef Henk van Essen hebben een onderhandelaarsakkoord  bereikt over een nieuwe politie-cao. De enorme werkdruk, de krappe arbeidsmarkt en de hoge inflatie zijn van grote invloed op de inzet, werkomstandigheden en koopkracht van politiemedewerkers. Partijen zijn daarom vroegtijdig met elkaar in overleg gegaan om te komen tot goede en passende afspraken en daarover tijdig duidelijkheid te bieden aan de politiemedewerkers.

De politiebonden leggen het onderhandelaarsakkoord vanaf 23 november met een positief advies voor aan hun leden. Uitgebreide  informatie over de inhoud van het Onderhandelaarsakkoord is vanaf nu terug te vinden op de speciale cao-website van de politiebonden. 

Ledenraadplegingen

Vanaf donderdag 23 november organiseren we fysieke bijeenkomsten in 10 eenheden. Bezoek deze om je te laten informeren. De week daarna - 4, 5 en 6 december 2023 - organiseren we vervolgens 10 digitale bijeenkomsten. Let op: hiervoor is een inschrijving nodig.

Wil je een bijeenkomst bezoeken of inschrijven voor een digitale sessie? Kijk dan hier.

Meer informatie

Meer informatie of vragen? Neem contact op met het Landelijk Actiecentrum (LAC) van de politiebonden ACP, ANPV, Equipe en NPB via info@politieacties.nl.

 

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN