pensioenspreekuren

ABP Pensioenspreekuren

De ACP houdt samen met het ABP elk jaar Pensioenspreekuren voor actieve collega's vóór hun pensioen. Tijdens een ABP Pensioenspreekuur geeft een specialist van het ABP je informatie over jouw persoonlijke pensioensituatie. Zo’n gesprek is gratis en duurt ongeveer een half uur tot een uur.

ABP Pensioenspreekuur

Tijdens een ABP Pensioenspreekuur bekijk je samen met een specialist van het ABP jouw pensioensituatie. Je kunt met al je vragen over pensioen terecht, zoals:

  • Wat zijn de gevolgen als je straks wilt stoppen met werken? Of als je arbeidsongeschikt wordt?
  • Hoe staan jouw nabestaanden er voor als je zou overlijden?

Let wel:

  • Denk voorafgaand aan je afspraak alvast na over wat je wilt bespreken.
  • Neem relevante informatie mee (je laatste pensioenoverzicht en salarisstrook).

Aanmelden ABP Pensioenspreekuur

De belangstelling voor een ABP Pensioenspreekuur is groot onder ACP-leden. Daarom zijn er verschillende data beschikbaar waarvoor je je via het ABP kunt aanmelden.

ABP SPREEKUUR - ONLINE EN IN BAARN

Tijdens een ABP-spreekuur - voor collega's die vóór hun pensioen staan - geeft een pensioenspecialist van het ABP informatie over je persoonlijke pensioensituatie. We benoemen enkele voorbeelden van vragen die gesteld worden:

- Welke pensioenkeuzes heb ik, vóór ik met pensioen ga?

- Kan ik uitleg krijgen over de bedragen op mijn Uniform Pensioenoverzicht?

- Ik ben ziek. Wat voor gevolgen heeft dit voor mijn pensioen?

- Heeft mijn echtscheiding invloed op mijn pensioen?

Het is in veel situaties goed om je te laten informeren over je pensioen door een pensioenspecialist van het ABP. Je kunt je via de onderstaande linkjes  aanmelden voor het pensioenspreekuur in Baarn of voor een online spreekuur:

Aanmelden pensioenspreekuur Baarn

Aanmelden ONLINE pensioenspreekuur

 

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van extra ledenvoordelen zoals de ABP pensioenspreekuren. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor  juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

pensioenspreekuren
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan