Rechtshulp civiel recht

Rechtshulp civiel recht

Bij civiel recht heeft een burger een conflict met een ander persoon of bedrijf. Hiermee kan jij - als politiemedewerker tijdens de uitvoering van je werk - ook mee te maken krijgen. Zo kan het zijn dat je een aanrijding veroorzaakt tijdens een achtervolging, of dat je schade toebrengt aan een woning, terwijl jij je functie uitoefent. 

Indien er sprake is van de rechtmatige uitoefening van de functie kan het Dagelijks Bestuur van de ACP jou een advocaat toewijzen. Deze advocaat zal jou dan bijstaan.

Schroom niet om contact op te nemen, daar zijn we voor.

Juridische hulp nodig?

 

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van ledenvoordelen zoals juridisch advies. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

Juridisch advies
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan