Rechtshulp ACP

Rechtshulp Werk en Inkomen voor niet-ACP leden

 

Als ACP-lid ben je automatisch verzekerd van professionele rechtshulp bij juridische problemen over werk en inkomen of uitkering.  Ben je géén ACP-lid, maar heb je wel behoefte aan ondersteuning dan kunnen je terecht bij Legal en Services Nederland.

Hulp bij problemen werk en inkomen

Legal & Services Nederland biedt kennis, ondersteuning, advies en training over juridische vraagstukken. Aan particulieren en organisaties.
Zo ondersteunt Legal & Services politiemensen en boa’s met een juridisch probleem rondom hun werk en inkomen. Onze juristen zijn zeer ervaren en hebben veel kennis van het vak en de rechtspositie van politiemedewerkers en boa’s (gespecialiseerd in ambtenarenrecht).

Klanten melden zich direct bij Legal & Services Nederland. Daarnaast verzorgen we de juridische dienstverlening voor diverse ledenorganisaties waarmee we samenwerken. Op onze werkzaamheden zijn de ‘algemene voorwaarden’ en een ‘privacy policy’ van toepassing.

Legal & Services

Hoe werkt het?

Ben je lid van een ledenorganisatie voor wie wij de juridische dienstverlening uitvoeren? Bijvoorbeeld: Politiebond ANPV? Dan word je zaak aangemeld door de organisatie zelf. Wil je graag dat wij jouw dossier behandelen? Ben je niet aangesloten bij een ledenorganisatie waarvoor Legal & Services Nederland werkt?

Wat kost het?

Juridische hulp is over het algemeen kostbaar. Legal & Services Nederland streeft ernaar jou tegen een betaalbare prijs te ondersteunen. Hoe hoog dit bedrag uitvalt, is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld: hoe complex is je vraag? Werken we voor een persoon of organisatie? De uurprijs voor ‘werk en inkomen’-dossiers varieert dus, maar begint bij € 99,- euro exclusief BTW. Voordat we van start gaan, weet je precies welk uurbedrag wij hanteren.

Soms is er sprake van aanvullende kosten, denk aan de proceskosten en/of kosten voor het griffierecht, reis- en verblijfkosten, en kosten voor het inschakelen van een expert. Soms is dit onvermijdelijk. Denk aan het inschakelen van een deurwaarder, medisch specialist, financieel specialist etcetera. Deze kosten komen ook voor rekening van de opdrachtgever.

Inschakeling van derden vindt uitsluitend plaats na overleg en met jouw expliciete toestemming.

Lid worden en profiteren van kortingen!

Aspiranten

Ben je nog geen lid van de ACP? 

Mis dan niet de kans om te profiteren van ledenvoordelen zoals juridisch advies. Meld je vandaag nog aan en word lid van de ACP, dé vakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die zich maximaal inzet voor jou zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen.

Als lid geniet je niet alleen van extra ledenvoordelen, maar staan we vooral ook 24/7 voor je klaar. Wij onderhandelen namens jou en je collega’s met de werkgever over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij problemen met je werkgever bij ons terecht voor juridische hulp en je breidt tegelijkertijd jouw netwerk uit met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer, meld je aan en ontdek de vele voordelen van het ACP-lidmaatschap!

Sluit je aan en word lid van Politievakbond ACP!

Als nieuw lid van de ACP ontvang je nu een Cash for Cops tegoedbon van €25 óf een digitale VVV-bon t.w.v. €20!

Rechtshulp ACP
Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

Sluit je aan