Digitale ledenpeiling cao-inzet politiebonden

Digitale ledenpeiling cao-inzet politiebonden

21 jan 2022, cao

De politiebonden ACP,  NPB, ANPV en Equipe hebben een gezamenlijke inzet geschreven voor de komende onderhandelingen over een nieuwe politie-cao. Zoals altijd vragen we ook dit keer onze leden om input op dat gebied.

Hoe beoordeel je de mix van zorgen, wensen en voorstellen die we namens de achterban op de onderhandelingstafel willen leggen? Laat het weten via onze digitale ledenpeiling; dat kan tot aanstaande dinsdag 12:00 uur.

Na een historisch lange formatie heeft Nederland sinds 10 januari een nieuw kabinet, inclusief mevrouw Dilan Yeşilgöz als de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid. Dat betekent ook dat eindelijk serieus werk kan worden gemaakt van de onderhandelingen over een politie-cao voor het jaar 2022.

De bonden hebben daarvoor een gezamenlijke inzet samengesteld. In dit document wordt uiteengezet welke verbeteringen in de arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden van het politiepersoneel volgens de bonden dringend noodzakelijk zijn. Uitgangspunt daarbij was het formuleren van nagestreefde doelen en niet zozeer van concrete eisen of voorstellen.

Aanstaande dinsdagmiddag 25 januari wordt de cao inzet besproken in het bondsbestuur, waarna deze definitief wordt vastgesteld. Tot die tijd kunnen ook alle andere leden hun mening over de concept-inzetbrief kenbaar maken. Het bestuur roept je op om dat vooral te doen. Via dit digitale enquêteformulier is het een fluitje van een cent! De uitkomst van de ledenpeiling zal door het bondsbestuur worden meegewogen in de beoordeling van de inzetbrief.

Stap 1: Lees de voorstellen die de bonden op de onderhandelingstafel willen leggen.

De concept-inzet van de gezamenlijke bonden vind je HIER.

Stap 2: Vul hieronder de LEDENPEILING in om het bestuur te laten weten of je het met de selectie eens bent of niet – in het laatste geval: waarom dan niet?

De Peiling is gesloten

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN