Jaarvergadering ACP Plus 2023

Jaarvergadering ACP Plus 2023

16 feb 2023, acp plus

ACP Plus houdt woensdag 5 april 2023 de jaarvergadering voor plus-leden. ACP-voorzitter Wim Groeneweg gaat dan in op enkele actuele vakbonds- en politiezaken. Pensioenmedewerker Wendie van der Schuur praat leden bij over de laatste pensioenontwikkelingen. Ook hebben we een externe spreker uitgenodigd.

De externe spreker zal uitleg geven over de vernieuwing van het Wetboek van Strafvordering. Naar verwachting treedt het vernieuwde wetboek in 2026 in werking. Voor de politie een mega-operatie. De plus-leden krijgen tijdens de jaarvergadering een voorproefje van wat dit gaat betekenen. De jaarvergadering wordt vervolgens traditioneel afgesloten met een Indische rijsttafel. Vanwege de hoge kosten die deze dag met zich meebrengt, vragen wij om een eigen bijdrage van €7,50 per persoon. In de bevestiging die je na jouw aanmelding ontvangt, staat hoe je dit bedrag kunt overmaken.

Aanmelden

Wil je de jaarvergadering van ACP Plus bijwonen, maar heb jij je nog niet aangemeld? Dat kan nog vóór 17 maart 2023. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Snel een plekje reserveren is daarom een aanrader. Stuur dan een e-mail aan vereniging@acp.nl of een schriftelijk bericht naar Politievakbond ACP t.a.v. ACP Plus, Tolweg 5 3741 LM  Baarn (met vermelding van je naam en adres). De relevante stukken voor de jaarvergadering worden na jouw aanmelding  aan je toegezonden. Heb jij voorafgaand aan de Plus-bijeenkomst van 5 april 2023 vragen voor de ACP-voorzitter of pensioenmedewerker? Het verzoek om die vraag/vragen alvast te mailen. Ook dat kan naar vereniging@acp.nl

Datum & locatie

Datum:  Woensdag 5 april 2023
Tijd: 10.00-14.00 uur (koffie staat 9.30 uur klaar)
Locatie: Kumpulan Bronbeek, Velperweg 147, 6824 MB Arnhem
Kosten:  € 7,50 per persoon

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN