Jaarvergadering ACP Plus 2024

Jaarvergadering ACP Plus 2024

8 feb 2024, acp plus

ACP Plus houdt op woensdag 10 april de jaarvergadering voor plus-leden (55 jaar en ouder). Deze bijeenkomst vindt traditiegetrouw plaats op het landgoed Bronbeek in Arnhem. ACP Plus hoopt daar dan weer veel betrokken ACP-leden te zien en te spreken.

Wat brengt de dag met zich mee? ACP-bestuurder André Ditewig gaat tijdens de jaarvergadering in ieder geval in op een aantal actuele zaken binnen de ACP en de politiesector. Ook ACP-collega Wendie van der Schuur, die gespecialiseerd is in het thema pensioen, is weer van de partij. Zij zal dit jaar weer het een en ander over de ontwikkelingen in pensioenland uit de doeken doen. Daarnaast heeft ACP Plus een externe spreker uitgenodigd die de aanwezige leden meeneemt in het onderwerp fraude.

Tijdens de jaarvergadering is zoals altijd voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en Indische rijsttafel bij te praten als leden onderling. Vanwege de kosten die deze dag met zich meebrengt, vraagt ACP Plus om een eigen bijdrage van €7,50 per persoon. In de bevestiging die je na jouw aanmelding ontvangt, staat hoe je dit bedrag kunt overmaken.

Aanmelden

Wil je de jaarvergadering van  ACP Plus bijwonen, maar heb jij je nog niet aangemeld? Dat kan nog voor 17 maart 2024. Let op: het aantal plekken is beperkt. Snel reserveren is daarom een aanrader. Aanmelden kan via DEZE LINK

De relevante stukken voor de jaarvergadering worden ongeveer twee weken voorafgaand aan de Plus-bijeenkomst op 10 april aan je toegezonden. Heb je voorafgaand aan de jaarvergadering vragen voor het dagelijks bestuur van de ACP of pensioenmedewerker? Het verzoek om die vraag/vragen alvast te mailen naar vereniging@acp.nl

Datum & locatie jaarvergadering ACP Plus

Datum: Woensdag 10 april 2024
Tijd: 10.00-14.00 uur de koffie staat om 09.30 uur klaar
Locatie: Kumpulan Bronbeek, Velperweg 147, 6824 MB Arnhem
Kosten: € 7,50 per persoon

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN